Budimo u kontaktu

ABA LIGA

TRENER STUDENTSKOG CENTRA: Jedva čekamo majstoricu u Beogradu! Megi: Nadam se da možemo do novog čuda

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Andrej Žakelj (Foto: Starsport)

Studentski centar je napravio senzaciju pobedom nad Partizanom u Beogradu. Nije bio daleko od čuda i eliminacije favorita u podgoričkom duelu. Putnika u polufinale na megdan sa Cedevita Olimpijom, krajnje neočekivano će da odredi majstorica u ponedeljak u Beogradu.


Naša kladionica nudi kvotu 1.95 da će na meču LA Lejkers – Denver biti ubačeno više od 222 poena.


– Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu. Očekujem veliki broj navijača Partizana, sjajnu atmosferu. Biće zaista uživanje igrati u takvom ambijentu. Partizan će sigurno pojačati stepen agresivnosti u oba smera. Jako je bitno da na agresivnost i energiju rivala odgovorimo istom merom, jer jedino na taj način možemo da budemo ravnopravni, kao što smo bili u prethodna dva duela. Partizan je ponovo pod pritiskom, a naša prednost je što možemo da odigramo rasterećeno i hrabro, što možemo da uživamo u meču koji sledi. Ljudski i sportski je nadati se da možemo do pobede – rekao je trener Studentskog centra, slovenački stručnjak Andrej Žakelj.

Podvigu se nada i jedan od najboljih igrača podgoričke ekipe Flečer Megi.

– Očekujem još jaču reakciju igrača Partizana, koji će imati veliku podršku sa tribina. Rasterećeni smo, ali odlučni da se borimo od prvog do poslednjeg sekunda. Odbrana je ključ. Ne smemo da dozvolimo Partizanu da uđe u šuterski ritam, s druge strane moramo da koristimo svaku priliku koja nam se ukaže. Nadam se i verujem da možemo da budemo konkurentni, da iz pomenute konkurentnosti možemo da još jednog iznenađenja, tačnije rečeno podviga, čuda… – izjavio je Megi.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.