Budimo u kontaktu

ABA LIGA

TRENUTAK ODLUKE Trojka Pantera posle koje je usledio prekid utakmice, a Partizanu je donela pobedu (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Kevin Panter slavi trojku za pobedu (Foto: Starsport)

Na 57 sekundi pre kraja utakmice videli smo sve što jedan košarkaški večiti derbi može da donese. Trojku Kevina Pantera za pobedu, prekid i “ludnicu” o kojoj će se zboriti.


Turska: Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Galatasaraj – Anadolu Efes biti ubačeno manje od 166 poena.


Minut pre kraja  “parni valjak” preokrenuo je rezultat u svoju korist. Trojkom Kevina Pantera crno-beli su stekli vođstvo – 68:65. Nedugo zatim usledio je prekid. Sudije su pogođene sa tribina i otišle su u svlačionicu. Prekid je trajao više od 15 minuta.

Trojka koju je Kevin Panter pogodio 57 sekundi pre kraja ispostavila se kao ključna za pobedu Partizana. Sa smanjenje vođstva Crvene zvezde u seriji na 2:1. Pogledajte hladnokrvnost i “snajperski” pogodak Amerikanca:

NEVIĐENA DRAMA Partizan se vratio iz “mrtvih” i ostao u životu… Jedan od sudija pogođen, utakmica bila prekinuta!

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.