Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

UPOZORENJE MAĐARSKE POLICIJE Ne nosite obeležja Zvezde na ulicama Budimpešte

Darko Noveski

Objavljeno

,

Budimpešta (Foto: Printskrin/Jutjub)

(Od izveštača MaxBet sporta iz Budimpešte)

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 4. kola “H” grupe gostuju Ferencvarošu u Budimpešti. Meč se igra u četvrtak od 21 čas. Pobeda crveno-bele vraća u igru za plasman u nokaut fazu Lige Evrope.

Očekuje se da će Crvena zvezda da ima podršku velikog broja navijača u prestonici Mađarske. “Delije” su dobile nešto više od hiljadu karata, ali se očekuje da će naši navijači da se domognu većeg broja ulaznica.

Na ulasku u Mađarsku policija je ekspediciju novinara sačekala sa molbom da se kroz Budimpeštu ne šetamo sa obeležjima Crvene zvezde. Nema sumnje da će isto upozorenje da dočeka “delije” kada autobusima krenu put severnog komšiluka.

Razlog je bezbednost. Jasno je da navijači Fradija popularna “zelena čudovišta” nisu prijateljski raspoložena. Takođe, “delije ” imaju veliku reputaciju u svetu navijača, pa bi mnogi želeli da odmere snage sa pristalicama crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ:

BOMBA Zvezda zainteresovana za Argentinca! Počinje trka za njegov angažman

Paklena atmosfera čeka Panatinaikos! Zvezda ustupila karte “delijama”

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.