Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

VILDOZA: Ne zaboravljam šta je Zvezda učinila za mene, nadam se da ostajemo, obojica!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Pored poraza od Panatinaikosa, crveno-beli deo javnosti zatresla je i vest, plasirana iz Grčke, da su atinski “zeleni” zainteresovani za dovođenje Luke Vildoze. Tim povodom, oglasio se i argentinski bek.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Memfis – Dalas biti ubačeno više od 224 poena.


– Bili smo u avionu i kad smo sleteli počele su da mi stižu poruke, telefon mi se “zapalio”, svi su me pitali za to. Odmah sam pozvao svog agenta, bio je u čudu, prvi put je čuo za to. Normalno je da klubovi prate i gledaju igrače, ništa to nije novo, prate se svi svuda, ali ništa od ovoga nije istina– rekao je Vildoza za Mondo.

Ne krije da je potpuno posvećen Crvenoj zvezdi.

VOLIM KLUB, SAIGRAČE

– Sjajno se osećam ovde zaista, život je dobar, volim klub, saigrače. Ne zaboravljam da me je Zvezda vratila u život i pomogla mi da postanem ovo što sam sad. Kada sam se vraćao iz NBA bio sam niko, ne bih ovo postao bez kluba. Da jasno kažem – da, ostao bih i sledeće sezone. Imam i ugovor na još jednu godinu. Naravno niko ne može da zna šta će biti na leto, zavisiće i od rezultata i svega. Videćemo, ali želim da ostanem.

Pomenuo je i zemljaka Fakunda Kampaca.

Ja sam ga doveo, ugovor ima i za sledeću sezonu. Nikad se ne zna. Obojici nam se sviđa ovde, lepo nam je. Navijači nam mnogo pomažu, osećamo se kao kod kuće kad vidimo argentinske zastave, čujemo povike “Argentina, Argentina”. Ko zna, svašta je moguće.

KAKO SU SE GUBILE UTAKMICE?

Prokomentarisao je i poraz u Atini.

– Previše smo se opustili, mislili smo da je gotovo, da smo pobedili. Onda su oni počeli da pogađaju, publika se uključila, prestali smo da igramo košarku. Počeli smo da sumnjamo u sebe, primetili su to i naši rivali, sve to su dobri igrači koji će te ubiti ako im daš šansu i baš to se dogodilo.

Crveno-bele su u više navrata okom sezone skupo koštale slabo odigrane završnice.

– Naš pristup mečevima koji su već viđeni kao dobijeni je bio loš. Kao da smo i mi mislili da je pobeda upisana. Trebalo je da budemo ponizni, strpljiviji. Kad treba da zatvorimo meč, opustimo se. Pogledamo semafor, vidimo da vodimo i onda odugovlačimo u napadima, čekamo da istekne vreme, umesto da igramo svoju igru. Mi smo najbolji kada trčimo, igramo u tranziciji… Kad nema fokusa i odbrane, teško nekoga možemo da pobedimo – rekao je Luka Vildoza.

2 Komentara

2 Comments

  1. Story

    11.03.2023. at 23:50

    ZARADOVALE SE SITNE HLODARSKE DUŠE. MALI SIROTKOVIĆI I TITINČIĆI IZ MALOG FRNJINOG VOJNOG KLUBA ,KOMUNJARSKE,TUŽNE I TUROBNE ZEMLJE ,KOJE DAVNO VIŠE NEMA JSD-OVCI! ALI ARGENTINSKI MOMCI SU KAO ONI DIVNI STARI ZABORAVLJENI SRBI IZ 1912,1914. I 1918. MOMCI VELIKOG SRCA I ČISTE DUŠE, ČIJI SU POTOMCI DELIJE!!! NARAVNO DA LUKA VILDOSA OSTAJE U SVOJ0J DRUGOJ DOMOVINI,KAO I FAKU KAMPACO. SRBIJA,SRBI ,DELIJE,BEOGRAD, OBOŽAVAJU SVOJE ARGENTINOSE SVIM SRCEM. LJUDSKI JE BITI LJUT,NEZDOVOLJAN,AL JE LJUDSKI UMETI POKAZATI SREĆU I LJUBAV PREMA ONOMA KOJI TE VOLE, A DELIJE VOLE I LUKU I FAKUA I NEDU I DRUGOG LUKU, I KNINDŽU I PETRUŠKU, I LAZU MALOG I VELIKOG I DAČU I MALOG TOPA I PEFIJA I KUZA,I DEKIJA DAVIDOVCA I BILIJA BERONA I JOŠ MNOGE I MNOGE I SVO ZVEZDAŠTVO, JER DELIJE PAMTE I ZNAJU DA ŽIVOT NIJE POČEO JUČE,I DA SU NAM TI MOMCI PODARILI PREGRŠT LEPIH TRENUTAKA,I DA JE ŽIVOT I NJEGOV SASTAVNI DEO I PO NEKI PORAZ. PONEDELJAK JE NOVI DAN! ĆERAĆEMO SE JOŠ!!! P.S. DOKTOR I DUŠKO? MA DAAA, TO JE TIM KOJI DOBOJAAA!!! HLODARI ZNAJU ZAŠTO!!!

    • Зеко

      13.03.2023. at 17:27

      Тако је брале!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.