Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“ZAPAD” JE PRETERAO Slučaj “Milijaš” nije smeo da se ponovi, Katai to nije zaslužio, ni Srnić… (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Katai i Srnić nisu zaslužili zvižduke (Foto: Starsport)

Crvena zvezda se u četvrtak uveče nije obrukala. Sreća je bila na strani Monaka. Jedini ko se u četvrtak uveče na stadionu “Rajko Mitić” obrukao bio je “zapad”.


FRANCUSKA Od 21 čas Lens dočekuje Troa. Kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.53.


Mislili smo da se slučaj “Milijaš” nikada više neće ponoviti na “Marakani”. Sećamo se svi dobro avgusta 2013. godine kada je Nenad Milijaš protiv Černomoreca promašio penal. Prvi otkada je obukao crveno-beli dres, a to mu je bio drugi mandat u njemu. Tada su navijači sa “zapada” zaboravili sve što Milijaš doneo klubu.

Isto se dogodilo sinoć na stadionu “Rajko Mitić”. U dva navrata. Prvo, kada je Veljko Nikolić zamenio tragičara Slavoljuba Srnića. Tu možda opravdanja ima, bili su ljuti zbog penala koji je skrivio (treći u Evropi na četiri utakmice). Ipak, Srnić to nije zaslužio. Zvezdin je vojnik, jedan od najborbenijih momaka na terenu i zvižduci su trebalo da izostanu.

Još veći greh dogodio se nešto kasnije kada je Kalifa Kulibali zamenio Aleksandra Kataija. “Magiko” je ispraćen zvižducima. Da li je to zaslužio? Naravno da ne, “zapada” je preterao. Naš narod brzo zaboravlja lepe stvari, a pamti one loše.

ŠTA JE “ZAPAD” ZABORAVIO KATAIJU I SRNIĆU?

Mnogo! Neke stvari koje ne smeju da se zaborave. Dovoljno je reći dve duple krune zaredom. Pogotovo u slučaju Aleksandra Kataija koji je prošle sezone imao 46 poena kako bi Miloš Milojević rekao. “Magiko” je postigao ukupno 32 gola uz 14 asistencija. Da ne pričamo o sjajnim evropskim rolama u Ligi Evrope prošle i preprošle sezone. Sada ne valja kada je u padu forme i kada pet utakmica nije odigrao dobro po mišljenju “zapada”. Čak i da je tako Aleksandar Katai zvižduke nije zaslužio.

Nije ih zaslužio ni Slavoljub Srnić. Brzo su omalenom fudbaleru zaboravljeni golovi protiv Krasnodara i Kelna. Zar je on kriv što luta sa pozcije na poziciju… Naravno da nije. “Zapad” se obrukao, fudbaleri Zvezde nisu zaslužili da im se zivždi.

PREPORUČUJEMO:

EMISARI “OKUPIRALI” MARAKANU Turski gigant debelo podvukao Bukarija, nije samo on…

20 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.