Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZAŠTO JE MALO PUBLIKE NA SRPSKIM STADIONIMA? Fudbaleri Čuke i Voždovca su dali odgovor

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Navijači Voždovca su podržali svoje miljenike (Foto: Starsport)

Srpski fudbal napreduje svake godine. To ne govore samo rezultati Crvene zvezde i Partizana u evropskim takmičenjima, već i neki drugi parametri. Postojeći stadioni se renoviraju, grade se novi, dolazi sve više kvalitetnijih fudbalera u Srbiju, neki se i vraćaju, a domaćeg fudbala je sve više na televiziji.


ARGENTINA: U ponoć igraju Kolon – Velez, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.35. 


Ipak, jedan problem ostaje gotovo nerešiv, a to je slaba poseta. Ovog popodneva su se na Banovom brdu sastali Čukarički i Voždovac. Lep sunčan dan nije izmamio veliki broj ljubitelja fudbala na Banovo brdo iako su se sastali jedni od najboljih timova u našem šampionatu.

Čukarički je obezbedio mesto u kvalifikacijama za Ligu konferencije, a to žele i igrači Voždovca koji su trenutno četvrti na tabeli. Zbog toga se očekivala interesantna utakmica, a nije viđeno ništa što fudbal može da pruži. Krajnji rezultat sve govori – 0:0.

Miladin Stevanović izvodi slobodan udarac (Foto: Starsport)

“Brđani” i “zmajevi” su ostali dužni svojim navijačima, a onaj ko nije otišao na tribine nema za čime da žali. Onaj ko je otišao verovatno se kaje što je bezveze potrošio dva sata. Da je pravde, gleadocima bi posle meča bile vraćene pare koje su dali za ulaznice. Ne bi bilo loše da im se doplati još koji dinar za naknadu štete.

Oni koji ne dolaze na stadion sada imaju još jednog “keca u rukavu”, a to je meč koji je odigran ovog popodneva. Čukarički će da nas predstavlja u Evropi, a tu čast možda dobije i Voždovac. Uz Crvenu zvezdu i Partizan, to su trenutno najbolji srpski klubovi i zbog toga se očekuje da imaju šta da pokažu navijačima.

NE DOLAZI SE ZBOG STOLICA I ZELENE TRAVE

Džabe nam novi stadioni i rekonstruisani postojeći ako na terenu nema šta da se vidi. Ne dolazi publika zbog stolica i zelene trave, već da gleda fudbal. Ako nema dobrog fudbala onda neće biti ni publike.

Neki gledaoci su izdvojili svoje vreme i novac da gledaju utakmicu na Banovom brdu. Neki su došli iz drugog dela grada, a na kraju nisu videli ništa (ne računamo crveni karton za Voždovac u 82. minutu). Kući su otišli razočarani, a ako se ovako nastavi, publike će biti još manje.

Koliko će publike na bude na tribinama zavisi od fudbalera.

PROČITAJTE JOŠ:

JAGODINSKA HAUBICA Prelep pogodak Partizanovog bisera (VIDEO)

REMONT U BARSI Pušta devetoricu igrača, za jednog traži 70 miliona evra!

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.