Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZVEZDA BRANI KUP Kapiten je spreman… Dilema oko startnog napadača

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Prvotimci Crvene zvezde Ohi i Ben (Foto: Starsport)

Ponekad veliki broj utakmica diktira sastav tima. Pred Crvenom zvezdom su dva bitna ispita na dva domaća fronta. U sredu uveče je primaran plasman u polufinale Kupa Srbije.


KUP SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na igru 3+ u meču Crvena zvezda – TSC (18:30) je 1.40.


Crveno-beli žele da se za korak približe odbrani trofeja. Trener Dejan Stanković neće mnogo da meša karte u meču sa TSC-om. Kapiten Milan Borjan je spreman posle problema sa grčevima u Nišu je spreman, na raspolaganju sturčnom štabu je i Mirko Ivanić.

Ponovo u kombinaciji nije Kristijano Pićini. Italijan je pre nekoliko dana počeo da trenira sa ekipom, ali biće mu potrebno vremena da uhvati pravi ritam. Na pauzi je od meča sa Rendžersom, 17. marta.

Postoji nekoliko dilema, a jedna je startni napadač. Dešava se da obojica budu u sastavu, ali sada je Norvežanin Ohi u blagoj prednosti u odnosu na Milana Pavkova. Treba sačuvati deo aduta i za nedeljni dvoboj sa Radničkim iz Kragujevca.

Nije trenutak za kalkulisanje, tako da će zadatke imati Seku Sanogo, Gelor Kanga i najbolji strelac i jedan od najboljih igrača ove sezone Aleksandar Katai. Finiš delo krasi i svaki meč je važan u odbrani duple krune.

PROČITAJTE JOŠ:

SRAMOTA Nedović branio Zvezdu i Srbiju, pisao o Litvancima i NATO zastavama pa mu ukinut profil na Tviteru

SUMRAK Lejkersi ostali bez plej-ofa, Lebron napustio dvoranu jer nije mogao više da gleda poniženje

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.