Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ŠOK U ASTANI Đoković u finalu predajom Medvedeva! Moćni Rus nije mogao više, evo i zašto (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Astani (Foto: Beta / AP)

Bilo je veoma dramatično u meču između dva stara znanca i veoma kvalitetna tenisera. Nažalost, jedan od njih nije mogao da odigra treći set, pošto je doživeo povredu, pa je susret prekinut pri nerešenom rezultatu.


LA LIGA: Od 21 igraju Hetafe – Real, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.58. 


Novak Đoković se plasirao u finale ATP turnira u Astani, pošto je meč sa njim predao Danil Medvedev nakon što je bio okončan naporni taj-brejk u drugom setu. Razlog ovoga je povreda ruskog tenisera, pa je susret okončan sa 4:6, 7:6 (6).

Ovakav epilog nije mogao da se nalusti ni u jednom trenutku polufinala. Štaviše, četvrti teniser sveta je većim delom bio bolji protivnik, poveo je sa 1:0 u setovima… Na kraju je “izgurao” naporni taj-brejk u drugom, ali je posle toga prišao popularnom Noletu i saopštio mu da odustaje jer je istegao tetivu kolena.

Za titulu u prestonici Kazahstana će da se bore Novak Đoković i Stefanos Cicipas, koji je prethodno nadigrao Andreja Rubljova sa 4:6, 6:4, 6:3. Susret između Srbina i Grka je zakazan za nedelju od 14 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

PIKSI, ŠTOPER BLISTA Babić strelac u pobedi Almerije (VIDEO)

Petrić se našalio pred naredni meč: Markoviću je kockasta glava, pa lopta leti drugačije

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.