Budimo u kontaktu

Srpski rukomet

“LALE” PONOVO NAJBOLJE Ni puna Banjica nije pomogla Partizanu, Vojvodina je šampion Srbije

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Vojvodina je ponovo najbolja (Foto: Starsport)

Ljubitelji rukometa, ali i svi ljudi koji vole sport, mogli su da uživaju u velikoj borbi rukometaša Partizana i Vojvodine. Velika pažnja je bila usmerena na ovu više nego zanimljivu borbu za titulu. U prvom meču su viđeni preokreti, tuče, produžeci, a u drugom velika borba na terenu i spektakularna atmosfera na tribinama.


ŠPANIJA: Betis i Hetafe se sastaju od 22:00. Kvota na igru GG u našoj kladionici je 2.20.  


Posle dva meča i svega viđenog u ovoj finalnoj seriji, Vojvodina je i 10. godinu u nizu šampion Srbije u rukometu. Crno-beli su uspeli da im ozbiljno pariraju ova dva meča, ali su ostali samo na tome. “Lale” su punu deceniju najbolje u Srbiji.

Posle pobede u Novom Sadu u prvom meču posle odigrana dva produžetka (32:28), Vojvodina je bila bolja od Partizana i u drugoj utakmici koja se odigrala u Beogradu (28:20) i sasvim zasluženo osvojila novi trofej namenjem prvaku države.

U prvih 30 minuta je viđeno dosta borbe, čvrste odbrane i mali proj pogodaka. Ekipe su se smenjivale u vođstvu, a na semaforu je tokom pauze stajao rezultat 9:9.

Vojvodina je u drugom poluvremena pokazala zašto je toliko godina najbolja u zemlji. Crno-beli su uspeli da pariraju Novosađanima do 40. minuta, ali su “lale” bile nezaustavljive do kraja meča.

Sjajni Živan Pešić (Foto: Starsport)

Partizan je pokušavao da se vrati u utakmicu, pa je čak na početku 51. minuta pogotkom kapitena Zečevića prišao na gol razlike (18:19), ali su do kraja meče uspeli da postignu još samo dva pogotka. Vojvodina je na kraju zabeležila ubedljivu pobedu 28:20 i ponovo pokazala zašto je punu deceniju klub broj jedan u Srbiji kada je rukomet u pitanju.

Najefikasniji u revodima Vojvodine bio je Marko Vasić sa šest pogodaka, dok je odlični Darko Milenković meč završio sa pet golova. Kod crno-belih su po pet golova dali Uroš Kojadinović i Nikola Zečević.

PROČITAJTE JOŠ:

RUKOMETNI SPEKTAKL NA BANJICI Partizan želi “majstoricu”, a Vojvodina 10. titulu u nizu! (VIDEO)

BRAVO MOMCI! Remijem sa Španijom “orlići” prošli u nokaut fazu EP! (VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. Belvedere

    24.05.2023. at 20:15

    Moralo se nesto i Vojvodini dati ocigledno..nema veze..idemo dalje Partizane!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.