Budimo u kontaktu

ABA LIGA

OBRADOVIĆ O BUDUĆNOSTI: To su naši prijatelji, apelujem na navijače…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Starsport)

Utamicom između Partizana i Budućnosti u utorak (18.30) počinje polufinalna serija ABA lige. Crno-beli dočekuju ekipu sa kojom su se do samog kraja borili za drugo mesto i koju su u oba navrata savladali ove sezone. Takođe, Partizan je u osam od poslednjih deset utakmica savladao Podgoričane.


ITALIJA: Đenova i Kaljari igraju od 20.45, a kladionica MaxBet nudi kvotu 2.35 na tip 3+.


Uoči duela protiv crnogorskog velikana trener aktuelnog šampiona Jadrana Željko Obradović poručio je da Budućnost poseduje veliki kvalitet i apelovao na navijače da sportski dočekaju “velike rivale i prijatelje”.

 – Igramo polufinalnu seriju protiv Budućnosti sa velikim respektom prema samoj ekipi. Imaju veliki kvalitet. Ono što bih želeo da naglasim ovom prilikom je da iako su nam veliki rivali, dolaze nam i veliki prijatelji. Takođe bih želeo da zamolim navijače Partizana da ih zaista na fer i sportski način dočekaju, da sve protekne u dobroj atmosferi. Mislim da je to ono što je potrebno ABA ligi, a pre svega, svima nama koji smo iz Partizana. Želeo bih da svima pokažemo gostoprimstvo koje možemo da pružimo prema svakom protivniku i da se svako dobro oseća koda dođe u našu Arenu, i na kraju krajeva da se isključivo priča samo o košarci – izjavio je Obradović.

U drugom polufinalu ABA lige sastaju se Crvena zvezda i Mega. Prvi meč te serije zakazan je za 3. maj u 19 časova.

5 Komentara

5 Comments

  1. U IME ISTINE I PRAVDE

    29.04.2024. at 14:28

    Znači namešteno! Poklon od Bokana Javora, Pukla,HORDOVA,Peteka,Boltija,Radojkovića Karduma…Partizani osigurali finale sa 100 tusuća € Bokaaanu i po 10 tisuč € svakom sudcu po tekmi!

  2. Tuđmanovi potomci

    29.04.2024. at 15:50

    Bogu hvala, što nismo isto kao ovi !

    Milogorci im prijatelji, ljube se sa onima sto su nas narod proterali iz krajine ( kukoc,radja) sto su uhovarali janjetinu znas . . .

    Nikad nemojte obrisati jugoslovensko sportsko drustvo ,ali nikad !

  3. CRVENI UDBASI ZVEZDINI BULJASI

    29.04.2024. at 18:39

    Slepce nepismeni i zatucani sto pominjes Jugoslaviju neko je trebao da te nauci da je to najveci projekat srpskoga naroda da bi svi Srbi ziveli u istoj drzavi.Srpski kralj Aleksandar je stvorio a Draza bio vodja jugoslovenske vojske u otadzbini koga je uhapsio i ubio vas osnivac Slobodan Penezic Krcun.Nesrecnice mali neko te je i slagao da je Tudjman bio predsednik FKP.

    • Mile

      29.04.2024. at 20:29

      Šta rece covek, u par recenica pokaza svu ispranost mozga u franjevackoj sekti. Sram i stid da vas bude, onako izvizdati Milutinova, a veseliti se i davati ovacije poznatim ustašama Kukocu i Rađi. Sram vas bilo!

  4. Milojko

    29.04.2024. at 19:53

    Prijatelju dzaba je romima to objasnjavati jer im IQ ne dozoljava da shvate cinjenice.To je zadojeno mrznjom i lazima udbasa iz njihovog kluba.Sto rece jedan cuveni srpski reditelj kada bi vi znala koja je fukara odlazila u Cz kada se odlucivalo.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.