Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PROBLEM PA VOĐSTVO ZVEZDE Dragović povređen, pokušao je da nastavi, ali je odmah pokazao da ne može! Kanga pogodio sa penala (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Saigrači čestitaju Geloru Kangi (Foto: Starsport)

Bori se vladajući šampion u Bačkoj Topoli da zadrži priključak za Partizanom. Igran je 28. minut kada je Vladana Milojevića snašla nova nevolja.


Na meču Valensija – Real M, naša kladionica nudi kvotu 4.45 za igru X-2.


Kapiten Aleksandar Dragović se požalio na povredu koja se desila kada oko njega nije bilo nikoga, a takve su po pravilu najopasnije. Uspeo je iskusni štoper da se pridigne i da sam, uz vidljive teškoće, otrči do aut linije. Ukazana mu je pomoć, Dragović se vratio na teren, ali je posle samo nekoliko sekundi pokazao da nije u stanju da nastavi meč.

Kapitensku traku preuzeo je Uroš Spajić, a Dragovića je zamenio Naser Điga.

Narednih dana biće poznat stepen povrede i da li će Dragović moći da zaigra u večitom derbiju sledeće subote.

Nedugo posle izlaska Dragovića, Crvena zvezda je povela. Vulić je pred golom bio u duelu sa Kangom, pritom izgleda  zakačio loptu rukom, sudija Milan Ilić je posle pregleda snimka pokazao na belu tačku. Gabonac je bio veoma siguran.

4 Komentara

4 Comments

  1. Grobar

    02.03.2024. at 16:58

    Ovo penal hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

  2. Djole

    02.03.2024. at 17:06

    Sta ima da se gleda,rekao sam vam jos danas tu su Segrt i Ivkovic da rese utakmicu ako ne bude islo.U.ovoj banana drzavi ostaju samo oni koji moraju i koji veruju lazima onog diktatira.

  3. Miloš

    02.03.2024. at 17:34

    Au koliko srama nemaju…Seme vam pokvareno,sektaško…

  4. PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN SNS *LODARISTAN!!!

    02.03.2024. at 19:15

    *lodariii, mirni ,*oveda jedna nakazna! Miiir *OVEDA!!!🤫🤫🤫🤫😆😆😆 Penali čisti kao suza!!! Premirali ste Vučičevim parama TSC,mamu vam lopovsku! Vi ste glasali za AVa,VIII *LODARI!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.