Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SLS Vojvodini malo 2:0 u Ivanjci, Javor potvrdio reči legendarnog Žive

Darko Noveski

Objavljeno

,

Detalj sa utakmice u Ivanjici između Javora i Vojvodine (Foto: Starsport)

U 23. kolu Superlige Srbije u Ivanjici su Javor i Vojvodina remizirali 2:2 (0:1). “Stara dama” je imala dva gola prednosti, ali je na kraju ostala bez dva boda.


LIGA 1: U subotu od 17 igraju Rems – Lil, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.65.


Reči legendarnog jugoslovenskog trenera Milana Živadinovića obistinile su se u slučaju Vojvodine. One glase da je 2:0 najopasniji rezultat. “Stara dama” je imala dva gola prednosti kraj Moravice, ali je na kraju morala da bude zadovoljna osvojenim bodom protiv Javora – 2:2.

Gosti su poveli u 33. minutu kada je Zukić sjajno asistirao do Zadija, a ovaj fenomenalno pogodio dalji ugao – 1:0. U 55. minutu je Vojvodina udvostručila prednost. Vukanović je upisao asistenciju, a pogodio je Radulović.

Ipak, četa Radovana Ćurčića se nije predala. U 65. minutu je Mićić sjajno centrirao, a Bosić je glavom smanjio na 1:2. Osam minuta kasnije se sam Mićić upisao u listu strelaca. Korner je izveo Gojković, golman Rosić je boksovao loptu na nogu fudbaleru Javora koji je pogodio – 2:2.

SUPERLIGA SRBIJE, 23. KOLO

Petak

Radnički 1923 – IMT 1:0 (1:0)

(Gluščević 15)

Čukarički – Napredak 2:1 (0:1)

(Miladinović 48, Pavkov 89 – Bastajić 45+2)

Subota

Javor – Vojvodina 2:2 (0:1)

(Bosić 65, Mićić 73 – Zadi 33, Radulović 55)

16:00 TSC – Crvena zvezda

18:30 Partizan – Železničar

Nedelja

14:30 Novi Pazar – Mladost

16:30 Voždovac – Spartak

18:30 Radnički Niš – Radnik

Standings provided by Sofascore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.