Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Mitrović je bog u Al Hilalu! To dokazuje i ovaj gest kluba iz Saudijske Arabije (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Aleksandar Mitrović (Foto: Starsport)

Bio je miljenik navijača Fulama, a sada je ikona pristalica Al Hilala. Kako i da ne bude, kad im je doneo toliko radosti…


SRBIJA, SUPERLIGA: Kvota kladionice MaxBet na igru gol gol (GG) u meču Vojvodina – TSC (16:35) je 1.65.


Napadač Aleksandar Mitrović je stavio Pro Ligu pod noge. Na 22 utakmice postigao je 22 gola i imao osam asistencija. Učinak za divljenje. Isto je kad se pogledaju i sva takmičenja – 36 utakmica, 33 gola, osam asistencija.

Moglo bi da se kaže da je Aleksandar Mitrović bog u Al Hilalu. To dokazuje i ovaj gest kluba iz Saudijske Arabije…

Al Hilal je osvojio Superkup Saudijske Arabije, a dan kasnije delegacija kluba stigla je u Beograd i Aleksandru Mitroviću darivala zlatnu medalju. Podsetimo, od kraja marta Mitrović je van terena zbog povrede mišića i nalazi se na rehabilitaciji u našem glavnom gradu.

Pogledajte kako je Aleksandar Mitrović reagovao na medalju i šta je rekao u vezi sa oporavkom.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.