Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

ATAMAN: Nije tačno da sam zabranio Miciću da igra za Srbiju, to je provokacija srpskih medija

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Ergin Ataman (Foto: Starsport)

Mnogo bure u Srbiji izazvala je odluka Anadolu Efesa da ne dozvoli Vasiliju Miciću da zaigra u ključnom kvalifikacionom meču za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Turske, u ponedeljak u Beogradu. Više medija prenelo je da je to odluka Ergina Atamana, selektora turskog tima i trenera istanbulskog kluba. Tim povodom, oštro je reagovao sam Ataman.


Naša kladionica nudi kvotu 1.95 da će na meču Čikago – Denver biti ubačeno više od 230 poena.


– Kao klub, mi smo bili protiv Vasinog igranja za reprezentaciju od samog početka. Međutim, posle pritiska Košarkaškog saveza Srbije, kada je Micić doneo odluku da želi da igra, ni tada nismo želeli da dozvolimo da igra. Imamo veoma važan meč protiv Barselone u četvrtak, zbog čega smo želeli da treniramo u punom sastavu, uzimajući u obzir to da Larkin nije sa nama – rekao je Ataman.

On je demantovao da je odluka o neigranju Micića za Srbiju bila njegova.

– Uradili smo isto što je i Barselona u slučaju Nikole Kalinića. Ovde nijedna odluka nije doneta sa nacionalnim osećanjima. Mi, Efes kao klub, doneli smo odluku. Vesti da je “Ergin Ataman zabranio Vasiliju Miciću da igra za Srbiju” su provokacija srpskih medija, to nije tačno – rekao je Ergin Ataman.

Utakmica Srbija – Turska biće igrana u ponedeljak od 20 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.