Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BARAŽ Novi Pazar izgubio na svom terenu, ali ostao u Superligi

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Novog Pazara (Foto: FK Novi Pazar)

Poznati su svi učesnici Superlige za narednu sezonu. Poslednje mesto je obezbedio Novi Pazar koji je u revanšu baraža na svom terenu izgubio od IMT-a sa 2:0 (0:0). Ipak, Pazarci su u prvom meču pobedili sa 3:1.


BOLIVIJA: U ponoć igraju Rojal Pari – De Strongest, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.20. 


Veoma uzbudljivo je bilo kraj Jošanice. “Traktoristi” su odlučili skupo da prodaju kožu i malo je nedostajalo da naprave iznenađenje. Poveli su u 50. minutu. Prvo je Radočaj šutirao, ali je golman domaćih odbranio. Lopta je došla do Lukovića koji je pogodio mrežu.

Krenuli su gosti na sve ili ništa, ali je vreme neumitno teklo. Ipak, uspeli su da postignu pogodak u petom minutu sudijske nadoknade. Posle ubacivanja lopte sa leve strane Zorić je bio najviši u skoku u kaznenom prostoru i povećao na 2:0. Ipak, odmah potom je sudija odsvirao kraj, pa je počelo slavlje domaćih.

U prvom baražu Radnički je bio bolji od Železničara.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDA DOVELA PRVO POJAČANJE Fudbaler iz Zambije poslao poruku svima u klubu (VIDEO)

NAJSKUPLJA UTAKMICA NA SVETU Slavni klub posle 23 godine u Premijer ligi!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.