Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Barselona se i zvanično rastaje sa igračem… Šansa za Partizan?

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Košarkaši Partizana (Foto: Starsport)

U Barseloni su okrenuli novi list. Na šta će da ispadne – videće se. Doduše, nešto joj nije išlo u Evroligi ni pre okretanja novog lista…


KALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Panatinaikosa protiv Dnjepra (19:30) je 1.45.


Posle još jednog neuspeha u borbi za najznačajniji evropski klupski trofej,  Katalonci su krenuli u rekonstrukciju ekipe. I to na svoju štetu. To se, pre svega, odnosi na situaciju sa Nikolom Mirotićem, s kojim su raskinuli ugovor iako je reč o jednom od najboljih igrača u Evroigi na toj poziciji. Na ovo su bili primorani zbog finansijskog plana održivosti koji je doneo FK Barselona.

I nije Mirotić jedini.

Kako izveštava italijanski novinar Alesandro Luiđi Mađi, Barselona je zvanično obavestila agenta Korija Higinsa o odluci da se raskine ugovor s ovim igračem, koji je, inače, važeći do 30. juna a2024. godine.

Da li ova odluka ide na ruku Partizana. Sredinom jula je klub iz Humske dovođen u vezu sa Higinsom. Tada je novinar “RAC1” Mark Mundet najavio da pored Nikole Mirotića “još neko iz Barselone” može da krene put Beograda, a u pitanju je bio Higins. Od Mirotića na kraju nije bilo ništa, a Higins tek treba da donese odluku.

5 Komentara

5 Comments

  1. PRAVA ISTINA

    01.08.2023. at 15:46

    Kakav bre vise Partizan?
    Zaboravite na to …

    • Kigor

      01.08.2023. at 19:14

      U pravu si u Partizanu rade najbolji i već rade, sigurno će i tako i uraditi…..ne kao okk Beograd sa brda i sa dola🥳

      • PRAVA ISTINA

        02.08.2023. at 11:36

        Ahahahaha sto me nasmeja lepo…koji su to druze najbolji?😂😂😂

        • 123a321

          02.08.2023. at 13:28

          onaj najbolji što ima više trofeja od određenih klubova

    • Bre

      03.08.2023. at 12:33

      Kakva petokraka i njeni sateliti,ostavite se tog sr… !

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.