Budimo u kontaktu

EVROLIGA

BILO JE GREŠAKA Ivanović prokomentarisao jedan period igre Zvezde: Počeli smo hladno, ali sam zadovoljan!

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Duško Ivanović na konferenciji za medije posle pobede nad Virtusom (Foto: Screenshot / Youtube / KK Crvena zvezda)

Crveno-beli su još jednom pokazali da se nalaze u sjajnoj formi. Ovo nije slučajno, jer je njihov novi trener uneo svojevrsni preporod u tim. Zbog toga su došli do novog trijumfa.


NBA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Denvera protiv Atlante je 1.60. Utakmica počinje u 01.30.


Duško Ivanović je pravi junak Crvene zvezde, pošto ju je od očajne situacije doveo do niza uspešnih rezultata na svim “frontovima”. Poslednji tim koji je pao od njegove ruke je bio Virtus, u sklopu 11. kola Evrolige.

Crnogorski stručnjak je po završetku susreta na konferenciji za medije svoje izlaganje započeo sledećim rečima:

– Jako bitna utakmica i pobeda za nas sa dva različita perioda. U prvom delu smo igrali malo bez energije, bez jasnih ideja u odbrani, bez strpljenja u napadu, ali u drugom delu je bilo totalno drugačije u ovom aspektu. U drugom poluvremenu smo igrali sa mnogo grešaka, ali sam jako zadovoljan sa poslednjih 20 minuta – počeo je Ivanović.

Zvezda je na početku gubila i sa 10 poena razlike:

– Navijači su bili super od početka, ne mogu oni puno više dapomognu. Počeli smo nešto hladno i prvo što sam tražio od igrača je da od prvog momenta moramo da igramo čvrsto protiv njih jer i oni igraju čvrsto. Međutim oni su nas iznenadili čvrstinom. Uzeli su inicijativu i oni su ditktirali ritam utakmice – dodao je iskusni crnogorski stručnjak.

Zatim se još jednom osvrnuo na povredu Nikole Ivanovića:

– Ja sam rekao nema Nikole biće nam teško bez njega, da je on bio večeras bilo bi nam puno lakše. Ali kad njega nema ostali igrači morajuu da daju malo više. I Ognjen (Dobrić) i Nemanja (Nedović) i Luka (Vildoza) i Stefan (Marković), svi moraju da daju malo više da bismo bili na onom nivou kao sa njim. I drugi moraju da daju više u narednom meču – istakao je Ivanović, pa potom prokomentarisao partiju Stefana Markovića:

– Odlično je igrao, u odbrani i napadu je donosio smirenje, bio je pravi plejmejker na terenu.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDA GAZI REDOM Dobrić “eksplodirao”, dvorana u transu! Crveno-beli deluju nepobedivo – pao je Virtus

FRKA NA TRIBINAMA Albanac provocirao, naši navijači reagovali (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.