Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

Bivši napadač i dete Partizana ima novi klub i to u Španiji (VIDEO)

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Marko Šćepović (Foto: Starsport)

Vreme je za povratak u Španiju posle osam godina. Bivši napadač crno-belih i dete Partizana ima novi klub. Reč je o drugoligašu Lugu, kokji je u nezavidnoj poziciji i predstoji mu grčevita borba za opstanak u Segundi.


ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Raja Valjekana protiv Almerije je 1.80. Meč počinje u 21:00.


CD Lugo i Marko Šćepović su postigli dogovor o dolasku, ugovor će da važi do završetka sezone – saopštio je ovaj španski drugoligaš.

Ščepović je rođen 23. maja 1991. godine u Beogradu. Od 2002. do 2008. bio je u mlađim kategorijama Partizana, potom je igrao za Teleoptik, prvi tim crno-belih (od 2010. do 2013), Olimpijakos, Majorku (pozajmica), Terek iz Groznog, Muskron, Fehervar, Rizespor, Buriram junajted i kiparsku Omoniju.

Pogledajte golove Marka Šćepovića za Omoniju na Kipru…

PROČITAJTE JOŠ:

Rastanak posle tri i po godine… Selidba iz Partizana u Austriju

UŽAS Turski golman pod ruševinama posle razornog zemljotresa! Sumnja se na najgore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.