Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Bjelica se preselio u Tursku i treniraće srpskog fudbalera

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Nenad Bjelica (Foto: Beta/AP)

Hrvatski trener Nenad Bjelica novi je strateg Trabzona, saopštio je aktuelni turski prvak na svojim internet stranicama. Uz to je navedeno kako je 51-godišnji Bjelica potpisao ugovor do kraja sezone 2024/25, prenela je HINA.


ČEMPIONŠIP: Od 20:45 igraju Blekpul – VBA, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.98.


Pošto je prošle sezone na suveren način osvojio titulu u Turskoj, ove sezone Trabzon nije ni izbliza toliko moćna ekipa i trenutno se nalazi na šestom mestu na tabeli turske Superlige. Ima čak 21 bod manje od vodećeg Galatasaraja. Boje ovog kluba brani nekadašnji fudbaler Partizana Lazar Marković.

Trenersku karijeru Bjelica je počeo u austrijskom Kaerntenu, a potom je radio u još tri kluba iz ove  zemlje, Luštenau, St. Andriji i bečkoj Austriji. Potom je otišao u Speciju i Leh iz Poznanja, a 2018. godine preuzeo Dinamo.

Odličan je posao radio u zagrebačkom klubu koji je napustio 2020. i preselio u Osijek, što mu je bio poslednji posao pre odlaska u Tursku.

PROČITAJTE JOŠ:

Matijašević za MaxBet sport otkrio ko je uticao da Čukarički prihvati odluku o nastavku meča sa Partizanom

NAPOLI Devojka možda ima odlučujuću ulogu kad je budućnost golgetera u pitanju

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.