Budimo u kontaktu

EVROLIGA

BOMBA IZ GRČKE Partizan hoće igrača Reala!

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Šampioni Evrope (Foto: Starsport)

Sezona još nije gotova, a crno-beli već razmišljaju o sledećoj. Spominjalo se ovih dana da bi Kevin Panter mogao da napusti tim i preseli se u Panatinaikos, a “Apex Sport” sada piše da je Željko Obradović blizu dovođenja zamene za kapitena, kad je efikasnost u pitanju.


ENGLESKA: Mančester junajted i Čelsi se sastaju od 21:00. Kvota na igru 3+ u našoj kladionici je 1.60.  


Naime, Partizan je zainteresovan da dovede košarkaša Real Madrida Marija Hezonju. Nije prvi put da se njegove ime dovodi u vezi sa crno-belima, želeo ga Željko Obradović i prošle sezone, ali do dogovora ipak nije došlo.

Mario Hezonja (Foto: Starsport)

Hrvatski reprezentativac nikada nije krio da simpatiše Partizan i da bi voleo u jednom trenutku karijere da obuče crno-beli dres, da li je sada konačno došlo vreme za to? Ako može da se veruje grčkim medijima, onda jeste.

Pored crno-belih, “Apex Sport” navodi da je za Hezonju zainteresovan i Panatinaikos. Dolaskom Ergina Atamana u glavni grad Grčke znatno su porasli apetiti šestostrukog evropskog šampiona, pa bi crno-beli mogli da imaju problema ukoliko se Grci zaiste uključe u trku za dovođenje košarkaša Reala.

“Kraljevići” su postali novi šampioni Evrope, a veliku ulogu u tom uspehu imao je upravo Hezonja. On je bio sjajan u velikom preokretu Reala u četvrtfinalu protiv Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

IGRE Pogodi minut prvog gola na meču Mančester junajted – Čelsi

Analiza NBA skauta: Vukčević odlično rešenje za pika u drugoj rundi! Još godinu dana rada sa Obradovićem i…

12 Komentara

12 Comments

  1. Dzi

    25.05.2023. at 10:16

    Realno vise lici na kosarkasa Partizana nego li Real Madrida. Ima to ponasanje, da se idealno uklopi. Ni ne sumnjam da ce doci. Real Madrid je tip sredine koji njega ne pokrece kao individuu. Decko je lokalnog mentaliteta… Nije mu vazan trofej koliko to kako se do istog potencijlano dolazi… Mi moramo da krenemo po Mirotica ako ocemo ovo da osvojimo.

    • Max

      25.05.2023. at 11:15

      Kakvog Mirotića jel se bodeš tiii, čovek najplaćeniji igrač u Euroligi. Nemamo mi te pare.

    • Vlad

      25.05.2023. at 11:18

      Gde nadje Mirotica, pa on je najskuplji igrac u Evropi. Ne znam ni Barsi odakle pare za njega.

    • Obadvoje

      25.05.2023. at 12:52

      A ti ličiš verovatno na tvog trenera. Kao da je pobego grobaru s lopate!

    • Najrealnije

      26.05.2023. at 00:01

      Sta bre da osvojite,jesi li ti normalan? Vi ne mozete da osvojite KRK ili Aba ligu a iz KLS bezite i sad se primili.Ovo je bila najizjednacenija sezona od kako se igra EL u ovom formatu i moglo je osvojiti bar 12 klubova jer je svako svakog mogao dobiti ili izgubiti.Za medju 8 je odlucivala nijansa,promasaj u zadnjoj sekundi neke tekme,greska sudija i sl. Vi nikada vise necete imati ovakav budzet a naredna sezona ce vam biti poslednja u EL.

    • Vojo

      26.05.2023. at 20:32

      Lupaju portali , ugovor mu je takav da nemoze napustiti Real pre isteka osim ponude iz NBA , tj moze ali postoji visemilijonska klauzula kao i kod kampaca koji je posao u nba i duzan realu 6 miliona i zato su ga pustili da igra u zvezdu da vide na kom je nivou i sada ce se vratiti u Real… Sto se Hezonje tice ima ugovor jos 1 sezonu nwkon ove… Tako da ovog prelaznog roka sve na tu temu su gluposti

  2. Dejan

    25.05.2023. at 14:16

    Kada će Partizan prestati da uzima pare od Javnih preduzeća?

    • Kiki

      25.05.2023. at 18:46

      Kad vas vlaanik vrati 16 miliona evra koje je doneo od Srpske sirotinje na Kosovu i kupio vas. Pa onda mi…redom

  3. Rile

    25.05.2023. at 15:27

    Kad i zvezda prestane da bude miljenica Vucka!

    • Mile

      25.05.2023. at 16:20

      Hahahahahahaha pa da li si REALan? 😂😂😂 ekipa koja ima budžet od 25mil€ i glavni je projekat države, a ti spominješ Zvezdu 😂😂😂

      • Rile

        25.05.2023. at 18:54

        A ti znaš cifru budzeta!U kome to svojstvu znaš?Koliko je onda Covicev budzet za Zvezdu i FMP??Da cujemo pošto znaš sve

      • Slavko

        27.05.2023. at 09:35

        Hahahahaha kakvih nerealnih navijača ima, Kepeco je najskuplje plaćeni igrač po utakmici u istoriji svih evropskih takmičenja ikada!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.