Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

BOMBA U PARIZU PSŽ traži zamenu za Mesija, Srbin je prvi na listi želja!

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Vlahović sa reprezentativnim saigračima (Foto: Starsport)

Već par dana se priča da je glavna želja novog trenera Čelsija Maurisija Poketina, a sada se u trku za sjajnog fudbalera uključio i PSŽ. Posle odlaska Lea Mesija Parižani traže napadača, a odluka je pala da to bude reprezentativac Srbije.


FUDBAL, ŠVEDSKA: Degerfors i Sirijus sastaju se od 17.30, a kvota naše kladionice na tip 4+ je 2.70.


Napadač Juventusa, Dušan Vlahović, prvo je ime na listi želja novog trenera Luias Enrikea. Dobro obavešteni novinar Nikolo Skira objavio je da je PSŽ stupio u kontakt sa Vlahovićevim zastupnicima i da su im izneli svoju ponudu.

Kostić i Vlahović u dresu Juventusa (Foto: Beta/AP)

Parižani Dušanu nude petogodišnji ugovor i neto platu u iznosu od 10.000.000 evra po sezoni. “Stara dama” iz Torina je za napadača odredila cifru od 80.000.000 evra, ali postoji mogućnost da bi pristali i za 70.000.000 fiksno uz dodatne bonuse.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.