Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ČUDNA PROSLAVA GOLA Evo zašto Dijabate “legne da spava” (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Fuseni Dijabate spava (Foto: Printscreen)

Fuseni Dijabate je za kratko vreme kupio srca navijača Partizana. Brzo je postao stranac ikona i izjednačio se sa Moreirom, Dijarom, Everton Luizom, Tavambom, Leonardom, Rikardom i Nathom.


FRANCUSKA Od 21 čas Lil dočekuje Tuluz. Verujemo da je “kec” ovde fiks. Kvota u kladionici MaxBet je 1.83.


Kako i ne bi kada je iz utakmice u utakmicu momak iz Malija najbolji na terenu. U četvrtak uveče je Dijabate pogodio za remi sa Nicom. Bio je to prelep pogodak posle još lepše akcije koju su kreirali Rikardo Gomeš i Natho.

Po postignutom golu Fuseni Dijabate je na sebi svojstven način proslavio pogodak. Izašao je iza gol-aut linije i legao da spava. “Telegraf” je danas oktrio šta znači ta proslava gola napadaču iz Malija.

Reč je o internoj porodičnoj šali Dijabateovih. Taj način radovanja i sugeriše na odlazak na spavanje, koje najverovatnije diktira majka, važna figura u Fusenijevom životu i žena čiji je savet poslušao kada je prihvato ponudu Partizana.

Uradio si svoje, ‘ajde sad laku noć – otprilike bi mogao da se parafrazira Dijabateov način radovanja, posle čega uvek pogleda ka loži gde mu je smeštena porodica.

Inače, majka i četvorogodišnji brat prvotimca Partizana su pre više od mesec dana stigli u Beograd i redovni su navijači i podrška Fuseniju i timu na svakoj utakmici.

PREPORUČUJEMO:

SLS Goleada u Dragačevu, TSC se izjednačio sa Zvezdom na tabeli

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.