Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DEFINITIVNO MAŠINA ZA GOLOVE Već upisan Zvezdin igrač još jednom pogodio! “Delije” ga nestrpljivo čekaju (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Piter Olajinka (Foto: FK Crvena zvezda)

Čeka se samo da zaduži dres Crvene zvezde i da izabere broj. To će da se desi tokom leta, jer je posao odavno utanačen, a do tada, Piter Olajinka nemilice trese mreže i pomaže Slaviji iz Praga da dođe do titule u šampionatu Češke.


Na meču Atletiko Madrid – Valensija, naša kladionica nudi kvotu 4.25 za igru X-1.


Novi gol Nigerijac je postigao na gostovanju Liberecu. Domaćin je poveo u 26. minutu, a samo četiri minuta kasnije Olajinka je izjednačio. Bio je to njegov deseti gol u prvenstvu, a 16. u svim takmičenjima ove sezone.

Slavija je na gostovanje Liberecu došla kao druga na tabeli, iza gradskog rivala Sparte. Olajinka svakako želi da u Beograd stigne ovenčan zvanjem šampiona.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.