Budimo u kontaktu

NBA LIGA

PROBLEM ZA DENVER Jokićev saigrač na bolovanju jer ga je izujedao pas!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Povrede su sastavni deo sporta. Međutim, ova koju je doživeo saigrač Nikole Jokića u Denveru svakako se izdvaja i gotovo da se ne pamti kada je neki sportista doživeo nešto takvo.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Dalas – Klivlend biti ubačeno više od 230 poena.


U pitanju je Eron Gordon, letošnji gost srpskog košarkaša u Somboru i jedan od najvažnijih igrača ekipe iz Kolorada. Njega je posle utakmice sa Golden Stejtom, igrane od pola sata iza podneva po lokalnom vremenu 25. decembra pod još nerazjašnjenim okolnostima, izujedao pas! Gordon je dobio ozbiljne povrede po licu i rukama.

Tradicionalno dobro obavešteni američki novinar Šems Čaranija je objavio da je Gordonu ušivan 21 šav kako bi sve povrede bile sanirane. Klub je kratko saopštio da će 28-godišnji krilni košarkaš da propusti nekoliko utakmica, ne precirajući koliko će pauza da traje.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.