Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

DOK ZVEZDA NE ZNA KAKO DO GOLA Olajinka za manje od 10 sekundi pretrčao ceo teren i pogodio! (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Bilo je mučenje juče biti navijač Crvene zvezde. Pogotovo u drugom poluvremenu kada četa Miloša Milojevića nije bila ni blizu postizanja gola. Na kraju kiks na startu prolećnog dela sezone i samo 1:1 sa Vojvodinom.


SRBIJA Napredak od 14.30 dočekuje Partizan. Kvota na igru GG u kladionici MaxBet je 2.30.


Za to vreme u Češkoj je Piter Olajinka izdominirao. Pokazao je Nigerijac da je kao brzi voz. Buduće pojačanje Crvene zvezde je postiglo gol u pobedi Slavije na gostovanju Pardubicama 2:0.

Piter Olajinka je demonstrirao Boltovu brzinu. Posle kornera domaće ekipe u nadokandi vremena sevnula je kontra, a Nigerijac je od svog do protivničkog kaznenog prostora stigao za manje od deset sekundi. Nekoliko sekundi kasnije pogodio za 2:0. Protutnjao je Olajinka kao brzi voz:

Crvena zvezda je ponovo zakasnila. Možda je ipak trebalo da plati to što je Slavija tražila da Nigerijac već u januaru stigne na “Marakanu”. Mada nije kasno, prelazni rok u Srbiji traje još pet dana.

PREPORUČUJEMO – VAŽNE VESTI:

VATRENI OBRAČUN NA “MARAKANI” Novosađani “otvorili vatru”, “Delije” uzvratile! “Firma” položila ispit, ali i bacila jednu mrlju (VIDEO)

SRPSKI DERBI Jokić je MVP! Novi tripl-dabl! Denver srušio Atlantu i Bogdanovića (VIDEO)

3 Komentara

3 Comments

  1. Aleksandar

    05.02.2023. at 10:32

    Ni on nece valjati nasima, kao ni Ohi koga su nam isto ovako predstavljali kako daje golove pa kada je dosao brze bolje su ga oterali iako usopte nije bio los! Nista vise ne verujem ovoj nasoj upravi!

  2. Miki

    05.02.2023. at 11:15

    Samo ste zaboravili da napišete da u našoj ligi ni jedna ekipa neće napasti Zvezdu sa 8 igrača pa makar izvodili i korner. Tako da će Olajinka igrajući za Zvezdu morati da predlibra 10 igrača rasporedjenih od desetog do četrdesetog metera od svog gola rasporedjenih u tri linije, to ne bi mogao ni pokojni Maradona iz najboljih dana. Tako da od ovakvih golova Olajinka u dresu Zvezde u domaćem prvenstvu nema ništa.

  3. sale1

    05.02.2023. at 18:38

    Novi kulibali

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.