Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ZBILJIĆ NAJAVIO NAPAD NA TITULU Pregovaramo sa nekoliko reprezentativaca! Novi trener ima nemački pristup shvatanju fudbala

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Predsednik Zbiljić (Foto: FK Vojvodina)

“Stara dama” pokušava da se vrati na staze stare slave. Prvi čovek kluba uverava navijače da bi Vojvodina u narednim godinama mogla do uspeha iz 1966. i 1989. godine.


ABA LIGA: Kvota na pobedu Studentskog Centra protiv Splita u našoj kladionic je 1.47. Utakmica je na programu od 19:00. 


Predsednik SD Vojvodina, Dragoljub Zbiljić, tokom gostovanja u emisiji “Aktuelno” na televiziji RTV, govorio je o aktuelnim dešavanja u klubu. Rukomet i odbojka odavno su u samom vrhu, a Zbiljić uverava da će uskoro tako da bude i u fudbalu, na čijem vrhu takođe sedi.

NAPAD NA TITULU U SEZONI 2025/26

Poslednjih nekoliko godina TSC se izborio za status trećeg tima u Srbiji, a iz Vojvodine tvrde da će to uskoro da se promeni i vrati onako kako je bilo godinama. Vojvodina je prošlu sezonu završila kao peta na tabeli. Ovu polusezonu završila je na sedmom mestu, ali sa samo bodom manje od četvrtoplasiranih Čukaričkog i Novog Pazara.

– Morali smo prvo da saniramo dugove iz prošlosti i da smirimo probleme i pritisak što se tiče novca. Zbog toga smo morali da prodamo najbolje igrače da bismo napunili budžet. Od ovog prelaznog roka mi krećemo sa dovođenjem ozbiljnih pojačanja. Pravimo ekipu za projekat koji nazivamo “Vojvodina šampion Srbije 2025/26”. Mi ovu godinu završavamo sa više od četiri miliona evra u plusu, to Vojvodina nije doživela poslednjih 30 godina. Ne dugujemo nikome ništa, državi, igračima, dobavljačima. Ovo je bilo potrebno da uradimo kako bismo u budućnosti napravili sjajne sportske rezultate koji će da dođu – rekao je Zbiljić na početku razgovora.

Apsolutni cilj “lala” u prolećnom delu šampionata jeste da se izbori mesto sa kojeg bi se Vojvodina plasirala u Evropu. Za to su potrebna i pojačanja.

– Mi smo u ovom trenutku na bod od četvrtog mesta i na devet od trećeg. Verujemo u naše igrače i struku. Ovom timu su falila još letos dva ili tri igrača. Žrtvovali smo taj prelazni rok da bismo stabilizovali finansijsku situaciju. Sad idemo na ta pojačanja. U zimskom prelaznom roku dovešćemo od dva do pet novih pojačanja i bićemo mnogo jači na proleće. 

BANDOVIĆ MNOGO PRIČA NA TERENU, A MALO VAN NJEGA

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest Novim Sadom da Ranko Popović napušta klupu “stare dame”. Iskusni stručnjak nije mogao da odbije ponudu iz Japana, pa ga je na klupi zamenio Božidar Bandović.

Novi trener ima nemački pristup shvatanju fudbala. Mnogo priča na terenu, a manlo van njega. Rezultat će sa njim da dođe na svoje. Božidar Bandović bio je moj predlog, kao i sportskog direktora. Njega pratimo duži period jer je ponuda iz Japana za Ranka stigla pre više od mesec dana. Stiglo nam je i obeštećenje za Popovića što se isto nije dogodilo u našem klubu više od 30 godina jer su treneri obično bili smenjivani zbog loših rezultata. 

Božidar Bandović, novi trener Vojvodine (Foto: Printskrin/youtube.com/@IndianSuperLeague)

Navijači ovog prelaznog roka mogu da očekuju dolazak ozbiljnih fudbalskih imena na “Karađorđe”. Kako kaže i sam Zbiljić, nije realno da tokom zime dovedu Tadića, ali jeste reprezentativce okolnih zemalja.

Pregovaramo sa reprezentativcima okolnih zemalja, u pitanju su sve ozbiljni igrači. Po našim shvatanjima to su veoma dobri fudbaleri i velika imena – rekao je Dragoljub Zbiljić.

9 Komentara

9 Comments

  1. Djura

    29.12.2023. at 18:21

    Sanicanin znaci 🤣

    • tomas

      tomas

      29.12.2023. at 19:08

      Daj boze da ga uzmu , dacemo im i Antica pride

      • Toliko

        29.12.2023. at 21:50

        A neeee…njih dvojica,Sveta kiks i Arandjel moraju ostati kod vas jer to su ziceri za sve klubove iz gornjeg dela tabele da ce vas ojaditi.Takvu odbranu dugo niste imali,rupa do rupe.

  2. Valdo

    29.12.2023. at 18:27

    Sve smo gledali i razumeli da se gradonačelnik koji je iskreni Vojvodinaš i ne pita puno za raspodelu budžeta već sluša instruktore iz bg. 110 g Vojvodine zaslužuje lep stadion za grupe Evrope. Kao i meč sa nekim jakim Evro klubom ili našim uzorima Slavijom iz Praga na 110 g. A što se tiče pojačanja trebaju prava a takvih slobodnih sem Kosovića koji je dete Vojvodine nema iz susednih zemalja a da su reprezentativci već dovedite još bar dva iz Južne Amerike u odbrani i napadu ako se želi kao treći ili osvajači Kupa direktno u Evropu

    • tomas

      tomas

      29.12.2023. at 19:09

      Ima u Partizanu, Sanicanin, Scekic , Pavlovic, Pantic …

  3. Karamarko

    29.12.2023. at 19:52

    Novi trener imace nemacki pristup rada do petog kola u nastavku prvenstva a posle pedala !!?

  4. MILO Montenigers

    30.12.2023. at 14:16

    UPZBILJIO SE ZBILJIĆ KAO NJASVI PRED ŠTROJENJE👍😁😜😆😆😆

  5. Nemanja

    30.12.2023. at 16:33

    Treba kompletno novi stadion od temelja praviti za 20 -25 hilj. Verovati da ce u buducnisti Vojvodina cesto da igra evropu.Ima stadon extra lokaciju da ako napravi novi stadion koji bi sa sve cetiri strane imao zgrade sa komercijalnim sadrzajem trz.centar.. klub bi mogao da se od toga izdrzava plus sponzori jaki u gradu Kontinental,Heineken ,Nidek barry kalebo Aptiv, leer ….svi po malo para i eto.

  6. Uros

    04.01.2024. at 12:05

    Vosi treba bolja odbrana dve nove zamene za Crnomarkovica I Jelicica golman je bio odlican prosle sezone ali ove sezone mu se nesto desilo valjda ce biti bolji posle zimskog prelaznog roka neka mu daju jos jednu sansu i Malbasica treba promeniti sa iskusnijim igracom. Zukic se ispromasivao ali dao bi mi jos jednu sansu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.