Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

DRAMA NA SVETSKOM PRVENSTVU Fidži izgubio od Portugalije, ali se plasirao u četvrtfinale (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Detalj sa meča Fidži - Prtugalija (Foto: Beta/AP)

Završeno je takmičenje po grupama na Svetskom prvenstvu u ragbiju koje se održava u Francuskoj. Poslednji četvrtfinalista je Fidži koji je u poslednjem meču Grupe C izgubio od Portugalije sa 24:23 (3:3). 


KHL: U ponedeljak od 15:30 igraju Baris Astana – Traktor, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.25.


Upskos porazu, Fidži je uspeo da osvoji vredan bod koji ga je odveo na drugo mesto iza Velsa, a to znači i plasman u četvrtfinale. Najveći gubitnik je Australija koja ima isto bodova kao Fidži, ali je slabija u međusobnom duellu, pa dvosruki šampion sveta ide kući.

Portugalija je ostvarila prvu pobedu na ovom takmičenju i to posle eseja koji je postigao Rodrigo dva minuta pre kraja meča. U poslednjem minutu Markes pogodio pretvaranje za konačnih 24:23.

Dramatično je bilo i u Grupi D gde je Argentina savladala Japan sa 39:27 (15:14) i plasirala se u četvrtfinale. Bio je to direktan okršaj za drugo mesto, jer je prvo od ranije pripalo Engleskoj.

Poznati su parovi četvrtfinala, a sastaju se u subotu Vels – Argentina (17 časova) i Irska – Novi Zeland (21), a u nedelju Engleska – Fidži (17) i Francuska – Južna Afrika (21).

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.