Budimo u kontaktu

NBA LIGA

OVAJ ČOVEK JE OPASAN PO OKOLINU Grin davio Gobera! Francuz bespomoćan, jedva disao (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Drejmond Grin i Rudi Gober (Foto: Printskrin/Twitter/Rob Perez)

Haos u San Francisku. Utakmicu Golden Stejt – Minesota obeležila je tuča u kojoj je glavnu ulogu imao Drejmond Grin. On je kao tempirana bomba, ponekad odaje utisak da je opasan po okolinu. Pritom, Grin je bio “mirođija”. Nije inicirao tuču, ali kao da je jedva dočekao da se u nju uključi.


EVROLIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Partizana protiv Bajerna je 1.90. Utakmica u Minhenu počinje u 20:30.


Sve se dogodilo posle samo dva minuta igre. Zakačili su se Klej Tompson i Džejden Mekdenijels. Kada je igrač Vulfsa pokušao da krene pod koš, Tompson ga je uhvatio za vrat i onda je krenulo… Povlačili su se do centra, pao je i udarac. Tompsonu je pocepan dres.

I onda dolazi do “eksplozije”. Najpre se u gužvu uključuje Rudi Guber. Utisak je da je imao želju da rastavi sukobljene strane. Međutim, Drejmond Grin to nije tako video ili je jedva dočekao da “podeli pravdu”. Prišao je Goberu sa leđa i desnom podlakticom ga uhvatio za vrat. Levom rukom je pojačavao pritisak. Potez koji se često viđa kad se MMA borci bore na podu. Samo, ovo nije MMA već košarka. Delovalo je da Francuz nije mogao normalno da diše, bio je potpuno iznenađen.

Trener Voriorsa Stiv Ker utrčao je na teren, nešto govorio Grinu… Na kraju su sudije isključile Grina, Tompsona i Mekdenijelsa. Ako je to uopšte važno, Minesota je pobedila sa 104:101.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.