Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane… Efes u ogromnim problemima pred Partizan

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Prva zvezda Efesa Šejn Larkin (Foto: Vincenzo Del Negro/Euroleague Basketball via Getty Images)

Potrebna je Partizanu jedna pobeda koja bi mogla da promeni događaje u Evroligi. Prošle sezone je to bio trijumf protiv Crvene zvezde, a sada bi, možda, ta “prelomna tačka” mogao da bude duel sa Efesom u Istanbulu (petak 18:30).


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Partizana protiv Efesa je 2.80.


Turski tim ima velikih problema. Kako stoje stvari Efes bi na megdan crno-belima mogao da izađe bez tri važna igrača. Moglo bi da bude po onoj narodnoj “dok jednom ne smrkne, drugom ne svane”.

U meču sa Monakom povredio se Tibor Plajs, do sada je samo tri utakmice u Evroligi odigrao Elajdža Brajant. Ima povredu stopala i pitanje je kada će da se vrati na teren, a prst muči prvu zvezdu tima Šejna Larkina. Sva trojica nisu igrali u poslednjem kolu nacionalnog šampionata.

Iza nas je naporan raspored. Igrali smo dva meča u gostima, izgubili smo tri igrača zbog povreda, Šejn Larkin, Elajdža Brajant i Tibor Plajs su ozbiljno povređeni – rekao je trener Efesa Erdem Džan posle utakmice.

Kako navode turski mediji nije isključeno da Šejn Larkin ode na operaciju prsta.

I Partizan ima zdravstvenih problema, ali svakako crno-belima rastu šanse za pobedu ako za Efes u petak ne budu igrali Larkin, Plajs i Brajant.

4 Komentara

4 Comments

  1. Realno

    21.11.2023. at 13:09

    Šta je tu čudno.Da li je postojao neki klub prethodne sezone a isto važi i za ovu,da je igrao protiv partizana kompletan? Nema šanse,uvek bez 2-3 bitna igrača iz prve petorke.Najbolje im je da pre utakmice sa limarima,odlože prvenstvene utakmice u svojim ligama ali ni to ih ne bi spasilo jer bi se povređivali na evroligaškim utakmicama.

    • Krcun osnivac corkan legenda

      21.11.2023. at 22:50

      Jeste pogodio si ko prstom u d..e inace Partizan je uvek igrao kompletan nikad nije imao “povredjenog igraca” uvek “objektivni navijac” kk????….

  2. PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN

    21.11.2023. at 13:36

    To je samo tvoje navijačko mišljenje. Gledala Zella tarot i rekla PORAZ PARTIZANA I MRAČNA SERIJA SE NASTAVLJAJU! A ZELLA TAROT NE GREŠI!

    • Goran

      21.11.2023. at 14:12

      Bačene su čini mali ciga počeo da slini !!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.