Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

KAO GROM IZ VEDRA NEBA Partizanov biser karijeru nastavlja u Fenerbahčeu!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Partizana (Foto: Starsport)

“Parni valjak” ostao je bez mladog fudbalera koji je potpisao ugovor sa turskim velikanom. Maloletni napadač nije ni dobio priliku da se dokaže u prvom timu crno-belih, pa je doneo odluku da napusti Humsku.


Na meču Štutgart – Keln, naša kladionica nudi kvotu 2.30 za igru ug 4-6.


Talentovani fudbaler, Ensar Brahić, novo je pojačanje Fenerbahčea. Momak rođen 2004. godine prošao je sve mlađe kategorije crno-belih, ali na kraju nije dobio priliku da se dokaže pod trenerskom palicom Aleksandra Stanojevića.

Ovu vest je prvi preneo poznati turski novinar Jagiz Sabunčoglu, a uskoro bi trebala da dobije potvrdu i u Srbiji. Ensar nije imao profesionalni ugovor sa “parnim valjkom”, a poslednji angažman bio mu je u Teleoptiku.

On će do leta da ostane u Beograd, posle čega će otići u Istanbul.

PROČITAJTE JOŠ:

Rusi se žale na izbacivanje iz Evrope, potpisana su četiri kluba

Zvezda zove navijače protiv Napretka!

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.