Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

FIFA pomera početak Svetskog prvenstva u Kataru?

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Foto: Printskrin

Pravila postoje da bi se poštovala, a ne kršila. Međutim, sila Boga ne moli… FIFA je blizu odluke da pomeri datum početka Svetskog prvenstva u Kataru.


SUPERKUP EVROPE: Kvota naše kladionice na igru 1-1 u meču Real Madrid – Ajntraht (19:00) je 2.10.


Sve zbog ljutih domaćina… FIFA je, naime, spremna da početak Svetskog prvenstva pomeri za jedan dan. To bi bilo učinjeno, kako je objavio The Athletic, da bi Katar, kao domaćin, igrao prvi. Prema sadašnjem rasporedu prvenstvo bi otvorili Senegal i Holandija 21. novembra, a kasnije tog dana u istoj grupi igrali bi Katar i Ekvador. Međutim, Katar kao domaćin traži da otvori takmičenje i tako će, vrlo verovatno,  da bude.

Iz tog razloga FIFA planira da početak Svetskog prvenstva u Kataru počne 20. novembra. Domaćin bi igrao sa Ekvadorom u 19 sati po lokalnom vremenu (18:00 po srednjoevropskom vremenu). Dan kasnije se ništa ne bi menjalo, igrali bi Senegal – Holandija, Engleska – Iran i SAD – Vels. Takođe, The Athletic navodi da je odluka Izvršnog odbora FIFA formalnost. Podsetimo, od 2006. godine svko Svetsko prvenstvo otvarano je utakmicom u kojoj je učestvovao domaćin šampionata.

Srbija je u grupi G sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Prvi meč igra protiv “karioka” 24. novembra (20 sati).

PROČITAJTE JOŠ:

Blagojević za MaxBet sport: Kako da komentarišem neko pismo koje nema veze s istinom! Partizan ponovo želi borbu za trofeje

IN MEMORIAM Preminuo legendarni fudbaler Crvene zvezde

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.