Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

Na “Rajko Mitić” stiže 11 miliona evra!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Crvena zvezda je bila ubedljiva u dvomeču sa Pjunikom (Foto: Starsport)

Ispunjena su očekivanja. Ua sada sve ide onako kako je planirano. Crvena zvezda je u dvomeču pregazila Pjunik i sada se nalazi u predvorju Lige šampiona. Za ulazak u grupnu fazu elitnog klupskog takmičenja potrebno je da u plej-ofu bude uspešnija od Makabija iz Haife.


SUPERKUP EVROPE: Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Real Madrid – Ajntraht je 1.60. Meč počinje u 21:00.


Milioni stižu na stadion “Rajko Mitić”. Od plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona crveno-beli će da zarade bar 11 miliona evra. Izabranici šefa struke Dejana Stankovića već su obezbedili učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, što donosi 3.600.000 evra. Ukoliko klub iz Ljutice Bogdana bude eliminisana od izraelskog kluba, u kasu će da se slije još pet miliona evra. To je novac koji se dobija ulaskom u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona…

Na kraju, s obzirom na odličan koeficijet moji je ostvarila igrama u Evropi, Crvena zvezda bi trebalo da inkasira još 2.500.000 evra.

Naravno, ovo je novac koji bi Zvezda zaradila u slučaju da ne uđe u Ligu šampiona. Ukoliko se crveno-beli plasiraju u LŠ, zaradiće preko 20 miliona evra!

Lepa svota je već obezbeđena, još lepša je na korak…

PROČITAJTE JOŠ:

DRAMA Naoružani pljačkaši napali Tadića! Kapiten Srbije lakše povređen, jednom razbojniku lupio šamar!

ŠTA SE DEŠAVA NA ČAIRU? Radničkom odsečena vihorna krila… Posle Mitrovića odlazi još jedan sjajan igrač

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.