Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

FILIP STOJKOVIĆ ZA MAXBET SPORT: Dobio sam dozvolu da dođem u Beograd, samo nisam znao da ne mogu u bioskop i na utakmicu!

Darko Noveski

Objavljeno

,

Filip Stojković o odluci Rapida (Foto: Starsport)

Rapid iz Beča je izdao saopštenje u kom se navodi da je raskinuo ugovor sa desnim bekom Filipom Stojkovićem. Upravi zeleno-belih je navodno zasmetalo to što je popularni Žule prijavio povredu, a potom došao u Beograd na finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana.


Na meču Liverpul – Real Madrid, naša kladionica nudi kvotu 2.60 za igru ug 1P2+.


Pozvali smo sjajnog desnog beka koji nam je ukratko objasnio situaciju. Beč je napustio uz dozvolu sportskog direktora kluba i klupskog lekara kako bi se oporavio u Beogradu.

Što se ugovora tiče to je istina, raskinuta je saradnja između Rapida i mene. Iznenadilo me jeste, ali ne i pogodilo. Najavio sam pre 15 dana moguć odlazak iz kluba. Što se tiče dolaska u Beograd, tu je sve čisto, dobio sam dozvolu od klupskog lekara i sportskog direktora da terapije i oporavak odradim u otadžbini. Samo nisam znao da ne smem u bioskop i na utakmice – poručio je Filip Stojković.

Iskusni desni bek je u četvrtak u društvu prijatelja Vujadina Savića, Nemanje Radonjića i Aleksandra Pešića gledao utakmicu Crvene zvezde i Partizana u finalu Kupa Srbije. Za Filipa Stojkovića već postoje ponude iz više evropskih klubova. Nema sumnje da bi “delije” popularnog Žuleta rado videle uz desnu aut liniju ako ode Milan Gajić, mada to u ovom trenutku verovatno nije realno.

GROF ZA MAXBET SPORT O KANGVI: Moćan igrač koji može da bude bolji od Kange! Zvezda mora da bude brza

UOČI REVANŠA BARAŽA U NOVOM PAZARU Opreznost u oba tabora, domaćin očekuje veliku podršku sa tribina!

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.