Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Velikan sa Ostrva i bivši prvak Evrope bacio oko na fudbalera Partizana!

Emir Selmani

Objavljeno

,

Fudbaleri Partizana (Foto: Starsport)

Verujući da je moguće da se do kraja sezone održi u šampionskoj trci sa Crvenom zvezdom, uprava Partizana donela je krupnu odluku u zimskom prelaznom roku. Najbolji strelac ekipe nije bio na prodaju.


NBA liga: Oklahoma u 03.30 dočekuje Dalas, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćina je 1.65.


Želeo je Mateusa Saldanju Fenerbahče, nudio deset miliona evra, ali je ponuda iz Turske odbijena. Brazilac se povredio u prolećnom delu sezone, ne pruža ni izbliza partije kao u jesenjem delu, ali je i dalje tražena roba na evropskom tržištu. Kako saznaje MaxBet Sport puls Partizana, ali i brazilskog golgetera opipava škotski velikan Seltik.

Mateus Saldanja na derbiju protiv Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Nekadašnji šampion Evrope traga za klasičnim napadačem jer se sprema da unovči Kjoga Furuhašija. Japanac je potpisao novi ugovor do 2027, ali samo da bi Škoti mogli da još tvrđe pregovaraju sa timovima iz Premijer lige koji su navalili na njihovog napadača.

Irac Adam Ajda najverovatnije će da se vrati u Norič sa pozajmice, tako da bi jedina konkurencija Saldanji trebalo da bude Korejac Hjong Gju Oh. Ali, on nije klasičan golgeter i može da igra i na krilnim pozicijama. Postigao je svega pet golova na 26 utakmica u svim takmičenjima.

Zbog toga se Seltik okrenuo potrazi za klasičnim golgeterom, a skauti zeleno-belih označili su Saldanju kao jednu od meta. Reč je tek o početnom interesovanju, o visini transfera nije bilo reči. Mateus Saldanja prema Transfermarktu vredi osam miliona evra, crno-beli se nadaju da bi mogli da izvuku koji milion više.

Ukoliko bi Saldanja prešao u Seltik, postao bi tek treći Brazilac u istoriji slavnog kluba sa Ostrva. Pre njega za “kelte” su nastupali defanzivac Rafael Šajt i vezista Žuninjo Paulista.

3 Komentara

3 Comments

  1. Misa_Pa

    07.05.2024. at 18:18

    Koga vi zajebavate sa ovim vestima ,,😆😆😆😆 pa ovaj moze kao i s i igraci sa ovih prostora ,neka turska ,grcka . . . Kinezi nas provalili sve da imamo Maradonu ne bi uzelu od nas . . . Kakve vi stvari pisete . . .

    • Ma da

      08.05.2024. at 14:38

      A Škotska liga je jaka, daj ne lupaj gluposti.

  2. Lazar

    08.05.2024. at 17:28

    Taj majkan ne vredi ni 2.5 mil a ne 8-9-10

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.