Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

BOGDANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O PIKSIJU On nije stručnjak, već taličan čovek! Ne mogu da ga poredim sa…

Emir Selmani

Objavljeno

,

Dragan Stojković Piksi (Foto: Starsport)

Zaboravilo se usled euforije posle trijumfa u Lisabonu da je Srbija pod skutima sreće otišla na Mundijal u Kataru. Tamo je doživela debakl. Izgledala je još gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali se kvalifikovala na kontinentalni turnir prvi put od 2000. godine.


BRAZIL: Fluminense dočekuje Sao Paulo od 1.30, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 2.00.


Napravljen je kontinuitet pojavljivanja na velikim takmičenjima. Zbog toga je nejasno i za ozbiljnu polemiku kakvu ocenu treba da dobije selektor Dragan Stojković za minuli rad. Prema rečima fudbalskog analitičara Radeta Bogdanovića Piksi i nije neki stručnjak, ali ga sreća prati.

– To je jako dobar uspeh, ali isto tako treba reći da nas je Gospod Bog pogledao, imali smo laku grupu. Piksi je talična osoba, ja sam malo sreo ljudi u životu da su tako talični, a da sad kažem da je veliki stručnjak, ne mogu to da kažem. On jeste bio veliki fudbaler. Fudbaler i stručnjak su dve različite stvari. Dragan je počeo svoju trenersku karijeru u Japanu, napravio uspeh, otišao u kinesku nedođiju kod brata Si Đinpinga kad su odlučili da naprave od kineske lige nešto što ne možete da napravite. Sad da ga poredim sa Boškovom, Ivicom Osimom, neprimereno bi bilo, pa i on bi sam to rekao – izjavio je Bogdanović gostujući na televiziji K1.

Foto: MaxBet Sport

LIGA NE LIČI NI NA ŠTA

Podsetio je nekadašnji napadač Verdera i Atletiko Madrida da je Stojković preuzeo reprezentaciju u teškom trenutku.

– Dragan je jedna svetlost bila, jako dobra, došao je u situaciji kada niko pametan ne bi došao da vodi reprezentaciju. Svojom harizmom je doneo jako dobru atmosferu i to nam je donelo plasman na Mundijal. Ali, problem je što se to nije nadogradilo. Drugi sada snimaju šta vi igrate i onda tu dođe do promene koncepcije, pa malo taktike, pa vam uđu malo u mozak, kao što i Nole (Novak Đoković) sve snimi na vreme kod protivnika. Verujte mi da je to tako.

Bogdanović je istakao da uspeh reprezentacije služi kao pokriće za očajno stanje u srpskom fudbalu.

– Odlazak na EVRO je sam po sebi jako veliki uspeh, pogotovo što imamo katastrofalno stanje u domaćem fudbalu. Liga nam je jako loša, ne liči ni na šta. Vidite Crvenu zvezdu na šta liči, vidite Partizan na šta liči, sve ostale klubove. U ovom momentu je reprezentacija jedna svetlost, jedan sjaj za opštu situaciju i atmosferu u srpskom fudbalu – rekao je Bogdanović.

7 Komentara

7 Comments

  1. Dzoni

    22.11.2023. at 16:52

    Izvuceno iz konteksta… zapravo je pokazao da puno ceni Piksija.

  2. DVA TEEEEŠKA KURAJBERA PIKSI PAPRIKAR I RADE BOGDANOVIĆ🤭🤭😆😆😆😆

    22.11.2023. at 18:46

    DVA KURAJ**RA OPALJENI *RRKADŽIJA BOGDANOVIĆ I SER**NJA PIKSI TRENERSKA NULETINA!!! JAKA M*DA OBOJICA!!!

  3. Rajko

    22.11.2023. at 22:55

    Bogdanovic je rekao istinu,Piksi je bio dobar igrac ali kao selektor nula.Na svetskom prvenstvu u Kataru pokazao je koliki je dunster.Ne moze polupismeni igrac da bude intelektualac.

    • Grobar MK

      23.11.2023. at 14:05

      Pozdrav svim GROBARIMA ,

      Super precizno i tacno.
      Bravo druze !!!!

    • Grober u srcu

      26.11.2023. at 22:14

      Rankovic jel ti znas nekog boljeg selektora

  4. Ljubitelj fudbala

    23.11.2023. at 08:38

    O Piksoju necemo jel ne zasluzuje jednu rec a o ovog nebitnog lika nije bilo nigde tolike godine i sad on doso da nam otvara oci.Gubi se breeee!!!

  5. Vladan simic

    24.11.2023. at 20:10

    Dela govore vise od reci …… tako da mnogo srece i da bez povredjenih igraca odemo na Evropsko prvenstvo na celu sa Piksijem Srbija breeeeee

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.