Budimo u kontaktu

KATAR 2022

GOLMAN JE STUB TIMA Upoznat sam sa kvalitetima Kameruna

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

(Od specijalnog izvestača iz Dohe)

Ispunio je očekivanja protiv Brazila. Jasno je da golman ima ulogu stuba u ekipi, a učinak Vanje Milinkovića Savića je važan i protiv Kameruna. Analiza je uražena na radnom sastanku i sledi podela uloga.


Na meču Španija – Nemačka, naša kladionica nudi kvotu 2.75 za igru ug 1P2+.


Upoznat sam sa timom, imao sam video analizu. Da li ću imati više, ili manje posla od utakmice sa Brazilom – ne znam, to ne zavisi od mene.

Na suprotnoj strani je poznat čuvar mreže iz Italije.

Poznajem Onanu. Odličan golman, velika budućnost je pred njim. Snašao se vrhunski na početku ove sezone u Interu iz Milana, kada je morao da zameni jednog odličnog golmana, kao što je Handanović. Mislim o njemu sve najbolje, kao golmanu. 

Važno je da ekipa odigra dobro.

Na meni je da se pripremim maksimalno za meč koji nam mnogo znači. Ono što je do mene spremna sam da odradim, najbolje što mogu, ali nadam se da neću biti u centru pažnje. O brojnim pohvalama za partiju protiv Brazila se ne bih bavio. 

Dobra forma je pokazana odbranama na startu Mundijala.

One utiču na veće samopouzdanje, ali ta utamica je iza nas. Nije nam donela bodove, ne vredi se više vraćati na nju, nego se okrenuti Kamerunu. Ono što je važno napomenuti, u ekipi postoji ogromna pozitivna energija, i jedan poraz od Brazila to ne može da poremeti – zaključio je Vanja Milinković Savić.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.