Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

GOSTOVANJE U SUBOTICI Stanojević ofanzivom ruši”plave golubove”

Darko Noveski

Objavljeno

,

Lazar Marković bi mogao da bude starter (Foto: Starsport)

Od 14 časova na Garadskom stadionu u Subotici Spartak dočekuje lidera prvenstva Partizan. “Parni valjak” napašće “plave golubove” od prvog minuta.


Na meču Votford – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru 2-2.


Računica je jasna, Partizan ako želi da prekine niz Crvene zvezde i osvoiji titulu prvaka nema pravo na kiks. Do kraja ligaškog dela sezone ostalo je još pet kola. Prva prepreka za crno-bele je subotički Spartak.

Znali su “plavi golubovi” u prošlosti da iznenade favorita, mada sada ulaze u meč posle ne baš najbolje forme, jer su na četiri utakmice “upisali” samo jednu pobedu. Partizan će na Spartak da udari ofanzivno, najverovatnije u formaciji 4-4-2.

Promena će da bude na golu pa će šansu da dobije golman Nemanja Stevanović umesto Aleksandra Popovića. Rikardo Gomeš ne bi trebalo da bude usamljen u špicu. Društvo će da mu pravi Lazar Marković. MaxBet sport predstavlja projektovani sastav crno-belih za dvoboj u Subotici:

Stevanović – Živković, Saničanin, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Natho, Terzić, Menig – Marković i Rikardo.

POLUDEO SVET Opšta tuča na utakmici Keretara i Atlasa, 17 izgubljenih života, žena beži sa dvoje dece pred razularenom masom (FOTO+VIDEO)

UGROŽENO ODRŽAVANJE SVETSKOG PRVENSTVA Ukrajina traži odlaganje utakmice, Rusija podnela tužbu CAS-u

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.