Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

HAOS Novak sleteo u Melburn, ali ne daju mu vizu!?

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto Beta)

Kao da se čitav svet urotio protiv Novaka Đoković. Ne stišava se bura otkako je saopštio da je dobio “medicinsko izuzeće” za učešće na Australijan openu.


ENGLESKA, LIGA KUP: Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Čelsi – Totenhem (20:45) je 2.10.


Prema poslednjim informacijama, Nole je sleteo u Melburn oko 23:30po lokalnom vremenu, ali onda nastaje haos. Trenutno je neizvesno da li će najbolji teniser na svetu da dobije australijsku vizu! Mediji iz Australije tvrde da je problem nastao zato što je granična policija kontaktirala državnu vladu Australije pošto je navodno Đokovićev tim poslao formular za pogrešnu vrstu vize za ulazak u državu Viktoriju, odnosno Melburn.

Federalne vlasti su tražile potom od zvaničnika iz Viktorije da podrže njegovu prijavu, ali na kraju je to odbijeno.

Savezna vlada je pitala da li ćemo podržati zahtev za vizu Novaka Đokovića za ulazak u Australiju. Nećemo pružati Novaku Đokoviću individualnu podršku za podnošenje zahteva za vizu za učešće na Grend slemu Otvorenog prvenstva Australije 2022 – napisala je Džala Pulford, australijska ministarka.


Navodi se, takođe, da zvaničnici graničnih snaga iimaju pravo da dozvole Đokoviću ulazak u zemlju uprkos odluci vlade Viktorije da ga odbije.

Verovatno će mu biti dozvoljeno da uđe u Melburn, ali ova greška je napravila potpuni haos – pišu mediji iz Australije.

VREDI 166 MILIONA Ni Haland, Mbape ili Nejmar! Najskuplji fudbaler iz liga petice igra u Španiji

ODBROJAVANJE Iliev za MaxBet sport: Do 15. januara znaće se mnogo toga! Imamo igrače na radaru

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.