Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

HAOS U BRAZILU Tuča u velikom gradskom derbiju! Radile pesnice, šutiralo se s leđa, navijač udario karate udarcem! (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Tuča u Brazilu (Foto: Printskrin/Jutjub)

U buretu baruta jedna iskra je dovoljna da sve ode dođavola… U Brazilu se dogodila velika tuča. U velikom gradskom derbiju došlo je do haosa i ružnih scena.


ŠPANIJA: Kvota naše kladionice na pobedu Raja Valjekana protiv Almerije je 1.80. Meč počinje u 21:00.


Sada se igraju prvenstva saveznih država. U sedmom kolu Parane sastali su se Koritiba i Atletiko Paranense. Duel durgoplasiranog i prvoplasiranog tima završen je bez pobednika – 1:1.

Pred kraj utakmice došlo je do tuče. Najgore je prošao napadač Koritibe Alef Managa koji je posle snažnog udarca pesnicom završio na travi, a kasnije su ga i šutnuli s leđa.

Svašta je moglo da se vidi… Jurnjava po terenu, utrčao je i jedan navijač koji je karate udarcem udario igrača! Reagovali su redari, savladali ga… Ušla je i policija, strasti su morali da se smire.

Sudija nikome nije pokazao crveni karton!

Pogledajte

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.