Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

HLADNO I UZBRDO! Milan Borjan tražio Hitnu! (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Milan Borjan vredno trenira (Foto: Instagram/Printscreen)

Počela je grupa fudbalera Crvene zvezde sa treninzima, a među njima je bio i kapiten Milan Borjan. Ipak, ono pravo počinje 4. januara, a 2. dana u novoj godini slede lekarski pregledi.


TURSKA U nedelju od 14 časova Konja dočekuje Antaliju. Zeleno-beli sjajno igraju kod kuće, a kvota na keca u kladionici MaxBet je 1.80.


Milan Borjan se nalazi na Zlatiboru sa porodicom. Ne gubi vreme jer želi da početak priprema dočeka što spremniji. Zato od ranog jutra radi udarnički.

Izašao je kapiten Crvene zvezde na trčanje, ali su ga hladno vreme i trčanje uzbrdo dobro izmorili. Na snimku na Instagramu je supruzi Sneži poručio da zove Hitnu pomoć.

PREPORUČUJEMO:

EKSKLUZIVNO! Zvezda dovodi reprezentativnog vezistu iz Kopenhagena, zvezde Sitija stavio u džep (FOTO)

KOŠARKAŠKA SRBIJA VEĆ GORI Evo kada je novi evropski večiti derbi

3 Komentara

3 Comments

  1. delija02

    25.12.2022. at 10:05

    Pa jer on poceo da trenira sa ekipom ili je na zlatiboru,
    ili je bio samo na prvi trening da se slika.
    folirant

  2. Deki

    25.12.2022. at 10:11

    Imaju je svi

  3. Djura

    25.12.2022. at 10:46

    Jel to beše onaj što izabran u najgorih 11 na prvenstvu?

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.