Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Lučanci ostali bez trenera! Iskusni stručnjak najbliži klupi

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Igor Savić (Foto: Starsport)

Prvo Partizan, pa Radnički. Dva poraza i rastanak sa šefom stručnog štaba. Ostaje samo da se ozvanični sporazum dve strane, pa da Neško Milovanović promoviše novog kormilara Mladosti.


SRBIJA, SUPERLIGA: Kvota naše kladionice na igri gol gol (GG) u meču Železničar Pančevo – IMT (18:00) je 1.73.


Kako saznaje MaxBet Sport Igor Savić posle četiri meseca napušta klupu kluba iz Lučana i pored dobrih rezultata i mesta na tabeli koje vodi u plej-of. Procena čelnika je da u nastavku sezone uđu sa novim trenerom.

Izgleda da su posle grčevite borbe za opstanak prošle takmičarske godine sada porasle ambicije, pa trenutan učinak nije po meri, mada je sada ostvareno više pobeda u gostima, nego posle 30 utakmica proške sezone. Osvojeno je 15 bodova, čime je premašen plan u prvoj trećini sezone. Ipak, čim uslede lošiji rezultati treneri su u srpskim superligašima “dežurni krivci”. Železničar iz Pančeva ima već trećeg kormilara…

Čim bude utanačen rastanak sa Savićem uslediće promocija naslednika. Prema informacijama našeg portala najbliži dolasku je Tomislav Sivić. Stručnjak iz Subotice imaće drugi mandat u Dragačevu, ali ostaje da se sačeka zvanična potvrda. Debi sledi narednog vikenda na gostovanju Radničkom iz Kragujevca.

1 komentar

1 komentar

  1. Bgd

    23.10.2023. at 14:26

    “Iskusni stručnjak” ahahahahahahahahahaha….pa dajte malo ozbiljnosti. Gde ste videli “stručnjake” u našem fudbalu? Sve same neznalice kojima je Bata Đora dao licencu da se igraju trenera i šetaju od kluba do kluba.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.