Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

IMT jači za nekadašnju veliku nadu Partizana!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

"Traktoristi" spremno ulaze u novo prvenstvo (Foto: FK IMT)

U predvečerje sezone Prve lige Srbije, IMT je predstavio svoje novo pojačanje. Na stadion pokraj dvorane “Ranko Žeravica” stigao je Jovan Kokir (22) nekadašnja velika nada Partizana! Prošao je sve mlađe selekcije crno-belih, bio kapiten u skoro svim uzrastima, lider na terenu, vanserijski talentovan i “projektovan” da bude jedan od oslonaca prvog tima.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Didelanža protiv Pjunik je 2.30. Meč počinje u 19:30.


Međutim, upravo kada se očekivala prekomanda među prvotimce, Kokir je napustio Humsku i prešao u Vojvodinu, koju je tada preuzeo Nenad Lalatović. Očekivalo se da “eksplodira” u dresu novosadskog superligaša, ali nije bilo baš tako. Odigrao je samo 11 utakmica u celoj sezoni, za to vreme postigao jedan gol i usledio je rastanak.

Narednog leta pojačao je Metalac, tada povratnika u društvu najboljih. Odigrao je 28 mečeva, ali bez ostavljenog značajnijeg traga u redovima kluba iz Gornjeg Milanovca. Rastanak je bio neminovan, pa se Kokir na početku prošle sezone obreo u Žarkovu. Odigrao je 26 mečeva u prvoligaškoj konkurenciji, postigao dva gola uz isto toliko asistencija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK IMT (@fk.imt)

Pre nekoliko nedelja priključio se pripremama “traktorista”, dobro se fizički spremio, kvalitetno pokazao na nekoliko pripremnih mečeva i zaslužio ugovor! Prema očekivanjima u IMT-u, Kokir bi trebalo da bude idealna zamena za Vladimira Lučića na levoj bočnoj strani terena.

Ekipa koju ove sezone sa klupe predvodi Zoran Vasiljević u prvom kolu nove sezone na svom terenu dočekuje Novi Sad. Taj duel na programu je u subotu od 16 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

RUSI PIŠU Zvezda i CSKA se bore za bisera ruskog fudbala! Bliži je crveno-belima!

MALI, POKAŽI KAKVA SI FACA Dečko kog jedva čekamo da gledamo u Premijer ligi!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.