Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

ITALIJANI PIŠU Zvezdi stiže ponuda od 2,5 miliona evra za Pavkova

Darko Noveski

Objavljeno

,

Milan Pavkov na izlaznim vratima "Marakane" (Foto: Starsport)

Fudbalski klub Crvena zvezda je u sredu pojačao napad dolaskom Aleksandra Pešića. Ipak, izgleda da će “Marakanu” da napusti miljenik “delija” Milan Pavkov.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: Od 19:30 igraju Hapoel Bir Ševa – Dinamo Minsk, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.60. 


Italijani su poznati po tome da lansiraju “bombe”, a puknu “petarde”. Novu “eksploziju” napravio je “Sport Virgoljo” koji javlja da bi Milan Pavkov mogao u Seriju B. Za neverovatnu svotu od 2,5 miliona evra.

Navodno, novi trener Đenove Aleksander Blesin uputio je zahtev upravi kluba da mu dovede snažnog momka iz Begeča. Tim sa “Luiđi Ferarisa” je spreman da plati do 2,5 miliona evra. U gradu moreplovaca veruju da je Milan Pavkov pravo rešenje da se Đenova ekspresno vrati u Seriju A.

O srpskom napadaču se piše da ima veliko iskustvo igranja evropskih mečeva sa Crvenom zvezdom i da je bio heroj našeg šampiona u duelima sa Liverpulom i Milanom. Milan Pavkov je ove sezone na dva meča u Superligi Srbije već postigao tri gola.

Zanimljivo je to da se poslednjih dana sa Crvenom zvezdom povezivao štoper Đenove – Nikola Maksimović. Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je rekao da je dolazak nekadašnjeg reprezentativca Srbije na dalekom štapu.

PROČITAJTE JOŠ:

SAZNAJEMO Partizan naciljao novog golmana, meta reprezentativac Srbije!

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Bivši igrač Zvezde ostao u Italiji

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.