Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

JOŠ JEDNA “BOMBA” KRAJ TAMIŠA Železničar doveo kapitena TSC-a!

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Tomanović na predstavljanju u Pančevu (Foto: FK Železničar)

Pančevački Železničar ne prestaje sa zimskim “bombama”. Posle Stefana Hajdina, još jedan superligaški igrač dolazi u redove popularne “dizelke”. U pitanju je Saša Tomanović, koji se posle skoro šest godina rastao sa TSC-om.


Nemačka 2: Na meču Kil – Magdeburg, naša kladionica nudi kvotu 2.20 za igru 1&D2+.


Iskusni (32) vezni fudbaler rođen je u Somboru, a u karijeri je igrao za Mladost iz Apatina, Inđiju, Radnički iz Sombora, Mladost iz Podgorice i Javor, odakle je 2017. godine došao u TSC. Za klub iz Bačke Topole odigrao je čak 183 utakmice i postigao 27 golova. Njegovo ime ostaće zauvek zapisano u analima ovog kluba jer je upravo on strelac prvog, istorijskog gola TSC-a u Superligi Srbije. Bio je jedan od najvažnijih igrača ovog kluba na putu ka elitnom rangu, ali i tokom debitantskog učešća u evropskim takmičenjima.

Ostaje pitanje da li je dovođenjem Tomanovića prelazni rok za Železničar završen. Dve nedelje pre starta drugog dela sezone u Prvoj ligi deluje da “dizelka” na svakoj poziciji ima po dva veoma kvalitetna igrača.

Železničar zimuje na deobi drugog mesta sa Grafičarom, sa šest bodova manje od vodećeg IMT-a.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.