Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Jović se vratio košarci, Nedović sjajan u pobedi PAO, Lučić nosio Bajern

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Reprezentativni plejmejker Stefan Jović ponovo igra košarku. Posle godinu dana pauze od rastanka sa Himkijem, trofejni košarkaš je debitovao za Panatinaikos u pobedi nad Baskonijom – 75:63.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Nju Orleans – Denver biti ubačeno više od 217 poena.


Jović je na debitantskom meču ubacio šest poena (2-2) za dva uz po tri skoka i asistencije. Najbolji je bio Nemanja Nedović sa 16 poena, po četiri skoka i asistencije. U timu iz Vitorije izdvojio se Vejd Boldvin sa 16 poena.

Još jedan srpski košarkaš je blistao u pobedi svog tima. To je Vladimir Lučić koji je bio ubedljivo najbolji akter nemačkog derbija sa Albom – 62:56. Ubacio je 19 poena (5-7 za dva, 2-5 za tri). Ognjen Jaramaz se nije upisao u strelce za 11 minuta na terenu.

Rovovska bitka viđena je i u Milanu, gde je Olimpija izašla na kraj sa Žalgirisom – 65:58. Troj Denijels i Devon Hol su predvodili domaćina sa po 12 poena. U timu iz Litvanije izdvojili su se Marek Blaževič i Lukas Lekavičijus sa po 13 poena.

Evroliga, 23. kolo

Petak

Uniks – CSKA Moskva 75:86

Monako – Real Madrid 84:90 – posle dva produžetka

Panatinaikos – Baskonija 75:63

Olimpija Milano – Žalgiris 65:58

Bajern – Alba 62:56

Četvrtak

Zenit – Anadolu Efes 76:67

Olimpijakos – Crvena zvezda 72:76

21.00 Barselona – Asvel

Makabi – Fenerbahče – odloženo

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.