Budimo u kontaktu

MUNDOBASKET 2023

KAKO SRBIJA IGRA ODBRANU? Bogdan je otkrio: Dobrić ga je načeo, a Aleksa dokusurio…Dva dana je gledao!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Aleksa Avramović (Foto: Beta/AP)

Bez ikakve sumnje, Aleksa Avramović je hit Mundobasketa i junak Srbije. Gotovo je nestvarno kako 28-godišnji Čačanin igra odbranu. Pamtiće ga dugo kanadska zvezda Šaj Gildžres Aleksander, kome je ukrao loptu na početku završne četvrtine i utabao put ka velikoj pobedi.


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Letonija – Litvanija biti ubačeno više od 172 poena.


Avramović je deo skladnog srpskog tima koji je u Manili došao do borbe za zlato. U razgovoru za Sport klub, sjajnog plejmejkera, ali i Ognjena Dobrića, popularnog Šegija je pohvalio i kapiten Bogdan Bogdanović, ujedno otkrivši Aleksinu “tajnu”.

– Dobrić je jako ušao u duel sa Gildžres Aleksanderom i nije se umorio. Dao je poene i doprinosio, utrčavao i pogađao bitne šuteve. Igrao je izvanrednu odbranu. Aleksa je dva dana gledao kako da ukrade loptu Šaju i ukrao mu je na kraju. Svaka čast – rekao je Bogdanović.

Od srpskog tima se očekuje granitna odbrana i u finalu protiv Nemaca koji ni blizu nisu imali takvu protivtežu u duelu sa Amerikancima. Finale je na programu u nedelju od 14.40 po našem vremenu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.