Budimo u kontaktu

ABA LIGA

HITNA REAKCIJA U Partizanu bez popusta za izgrednike: Navijaču trajno zabranjen ulazak u dvoranu!

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Navijač ušao na teren (Foto: Starsport)

Incident na utakmici sa Igokeom. Jedan navijač Partizana bacio je senku na sjajne atmosfere koje “grobari” prave. Sada je žestoko sankcionisan


EVROLIGA: Kvota na pobedu Makabija protiv Olimpijakosa u našoj kladionici je 1.65. Meč se igra od 20:05. 


Košarkaši Partizana doživeli su neočekivani poraz u nedelju veče od Igokee na svom parketu. Po završetku utakmice jedan nezadovoljni navijač ušao je u teren i želeo da “objasni neke stvari” jednom od košarkaša crno-belih.

Dva dana posle tog događaja oglasio se i KK Partizana. Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti.

– U nedelju, 12. novembra, posle poslednjeg zvuka sirene koja je označila kraj utakmice između Partizana i Igokee, dogodila se neprijatna situacija na samom terenu, tačnije duž bočne linije terena.

Posle poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na KK Partizan.

Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču KK Partizan, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba.

U skladu sa pravilima Kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje KK Partizan igra kao domaćin.

Ovim činom, Klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti – navedeno je u saopštenju Partizana.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Ne odstupa se do onoga što je još u junu prošle godine najavio predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

3 Komentara

3 Comments

  1. Goran

    14.11.2023. at 11:54

    Smešno !!!

  2. Kk turkmenistan

    14.11.2023. at 14:17

    Kakav klub takvi i navijaci!!

  3. padinjak

    15.11.2023. at 09:46

    Kakva sramota !
    Prvo da objasnim čoveku iz okoline Čačka Ostoji i onom što se proslavio u dresu Jugoplastike a navijaĉ je ovih drugih uvek bio . Mi za Partizan živimo i živeli smo , koliko smo samo ispratili pobeda i poraza koliko puta i meni dodje da svasta kazem nekom igracu pa nekako uvek bude iz daljine ali ne garantujem da sam bio kao ovaj covek blizu parketa da ne bi uradio isto . Od 9 godine ne propustam osim silom prilika ni KK ni FK i sada zamislite da mi dodje taj iz prisojnice pored Čačka da mi zabrani ulaz . . .e moj Partizane sta si doceko . Imamo na celu kluba coveka koji je u emitovnoj vezi sa jednim pevace i ljubi skute znate vec kome . . . Partizan navijacima !

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.