Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Obradović komentarisao ponašanje publike u Podgorici: Ovo je samo košarka! Pozivam navijače Partizana…

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Željko Obradović (Foto: Starsport)

Nasstavlja se drama. Budućnost je pobedila Partizan u Podgorici sa 74:73 i tako izjednačila u polufinalu ABA lige na 1:1.


SUPERLIGA SRBIJE: U sredu od 16 igraju TSC – Radnilki 1923, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.88.


Trener crno-belih Željko Obradović je analizirao dešavanja na terenu.

BIĆE POTREBNO MALO VIŠE ZA FINALE

Prva stvar koju želim da uradim je da čestitam Budućnosti na pobedi. Serija je 1:1, nije bitno da li je pola koša ili 10 ili kako god, rezultat je važan, pobeda, serija se vraća u Beograd. Mislim da smo igrali prilično dobro,. Imali smo pet izgubljenih lopti zaredom, Budućnost je uspela da se vrati. onda su oni imali dobijenu utakmicu, a mi smo igrali agresivnu odbranu, poentirali iz teških situacija a promašivali otvorene šuteve. Borbenost na nivou, ali biće potrebno malo više da bismo se plasirali u finale – rekao je Obradović na konferenciji za novinare.

Utakmica je odigrana u uzavreloj atmosferi, a trener Partizana je upitan da prokomentariše ponašanje navijača.

Moja poruka je ona od prvog dana od kada sam se vratio u Partizan. Ovo je samo košarka i treba da se završi pričom o košarci. nikakve tenzije nam ne trebaju. Mi smo klub koji sa ekipom Budućnosti gaji odlične odnose. Koristim priliku da pozovem navijače Partizana da navijaju fer i korektno i da bolji treba da ide u finale. To je jedina poruka koju dajem od prvog dana od kako sam se vratio u Partizan – rekao je Obradović i dodao:

Ne nameravam da odustanem od toga jer smatram da su te stvari najbitnije u našim životima. Treba da budeš čovek i da se ponašaš fino, kulturno i pristojno. Vi imate i neke druge primere. Pero je kod vas, nije kod mene.

1 komentar

1 komentar

  1. Hrvatski ponos-partizan

    08.05.2024. at 07:15

    E rumenige sramoto,napsova te panter na time out…jak si mi ti trener,institucija ustvari prostitucija…cirkus,sto ne pisete kako je hteo da izadje iz hale na time out kad ga je panter oterao u onu stvar…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.