Budimo u kontaktu

ABA LIGA

MEGA BI DA NASTAVI POBEDNIČKI NIZ Barać: Moramo da odigramo savršeno u Podgorici

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Marko Barać (Foto: Starsport)

Posle dve uzastopne pobede, protiv FMP-a i Partizana, košarkaši Mege u petom kolu ABA lige ugostiće Budućnost. Susret u podgoričkoj dvorani Morača na programu je u subotu  od 19 sati.


ABA LIGA: Od 20 igraju Zadar – Cibona, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 4.10.


Trener Marko Barać izneo je očekivanja pred jedno od najtežih gostovanja u regionalnom takmičenju:

Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u ligi. Budućnost je dobro selektiran i vođen tim, koji ima po dva kvalitetna igrača na svakoj poziciji. Nadamo se da ćemo biti na visini zadatka, jer nam je potrebna gotovo savršena utakmica da bismo došli u poziciju da pobedimo protiv tako kvalitetnog tima – rekao je Barać.

JANKOVIĆ: ISKORISTIĆEMO PRILIKU AKO SE UKAŽE

Povratnik u redove Mege, Nikola Janković, svestan je da njegov tim čeka duel sa jednim od dva tima koja u petu rundu ulaze sa perfektnim učinkom od sve četiri pobede.

Gostujemo ekipi koja je trenutno u veoma dobroj formi u ABA ligi. Odlično igraju na domaćem terenu sa puno energije. Međutim mi dolazimo posle dve velike pobede i trudićemo se da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže da taj pobednički niz i nastavimo – jasan je Janković.

Mega ima učinak 2-2 ove sezone, a dosad je odigrala 24 utakmice protiv Podgoričana u ABA ligi i slavila šest puta.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.