Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

KOŠARKAŠKA BOMBA JE DETONIRALA Embid igra na Evrobasketu!? Evo ko je preko noći postao prvi favorit za krunu…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Žoel Embid bi mogao da igra protiv Jokića i na Evropskom prvenstvu (Foto: Beta/AP)

Košarkaška “bomba” odjeknula je planetom. Kandidat za MVP titulu NBA lige mogao bi da zaigra na Evrobasketu, a da to nije Nikola Jokić.


Engleska 2: Na meču Bornmut – Notingem Forest, naša kladionica nudi kvotu 2.10 za igru X2&2+.


Kakva će to da bude reprezentacija? Biće strašna reprezentacija! Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da NBA vedeta Žoel Embid postaje Francuz.

Centar Filadelfije rođen u Juandeu u Kamerunu pokrenuo je postupak za dobijanje francuskih papira. Čim se to završi, uslediće poziv selektora “trikolora” Vensana Kolea. Tako javlja “Radio Monte Karlo”.

Žoel Embid se već nudio Francuzima, ali je tada protiv bio sada već bivši reprezentativac i prva zvezda reprezentcije Toni Parker. Sada te prepreke nema i čeka se da snažni centar postane Francuz. To bi trebalo da se dogodi u narednih mesec dana, najkasnije dva meseca. Očekuje se da se Žoel Embid novom selektoru stavi na raspolaganje za Eurobasket od 1. do 18. septembra.

Kamerunac do sada nikada nije igrao ni za jednu reprezentaciju. Ima 28 godina i ove sezone je bio najbolji strelac ligaškog dela sezone u NBA ligi. Sa Nikolom Jokićem je kandidat za laskavo priznanje MVP-a.

Francuzi već polako sklapaju tim za Evropsko prvenstvo pa pored Žoela Embida stavljaju Rudija Gobera, Nikolu Batuma, Evana Furnijea i Nanda de Koloa. Realno, “trikolori” su prvi favorit za titulu…

NOVA MISIJA Piksi sa pomoćnikom snimao meč u Madridu

1 komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.